Jump to content

Recommended Posts

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ima ne sinhronizovana u Tuckwoodu [tu jedino ima i sinhronizovana] i u Rodi...

Stariji buraz juce isao sa najmladjim burazom na sinhro verziju i kaze da je odlicno uradjena... Inace ima vise kriterijume od mene... ;)

Posted

E drugari bas me zanim kad su poceli sa pravljenjem "Ice Age 2", pre ili posle velike transakcije u Disney-eve redove?

Jer moram da priznam da me filmic nije puno odusevio, ocekivao sam mnoooogo vise truda oko price, mislim boze moj kada se setim filma "Robots" koliko je tu scenario bio komplexan i zanimljiv koliko obrta, emocija, ma svega...Mislim necu puno da kvarim film onima koji josh nisu pogledali ali ja meni je stvarno zao sto se ceo film svodi na gooomile gegova i fazona koji su vise nego fenomenalni i nimalo u vec vidjenom stilu duska dugouska i sl. stvari nego stvarno su originalni i funny :) Bas bi mi bilo zao ako se buduca produkcija bude orjentisala vise na takvu vrstu interpretacije kroz stosove, nego kroz pricu...Pomalo mi cak i smeta taj mokar izgled koji su ugurali na svaki karakter + oskudno uradjen exterijer koji gotovo da se svodi na jedan plane i matte painting + veliko plavo nebo i sve je plavo i boring...Generalno mislim da je film zauzeo ogromno mesto za decu ispod 13 godina, stoga i takva jednostavnost u skoro pa svemu!

Eto toliko necu vise da kvarim onima koji nisu gledali :D

Posted

idem veceras da ga gledam.. titlovanu verziju, nego,

"..pre ili posle velike transakcije u Disney-eve redove?"

ne znam na sta mislis? kakve veze Blue Sky ima sa disney-em..

ja koliko znam nikakve... mozda nisam u toku???

(Ice age i Robots su blue sky, ne pixarovi filmovi)