Jump to content

Penthouse spa


strale88
 Share

Recommended Posts

Koja je čista visina ovde? Malo je neprirodno da ti svetlo upada pod ovako malim uglom (čitaj svitanje ili sumrak) a pritom je ovako jako. Prostorija je dosta duboka pa je nerealno da svetlo u nju ulazi 12-14m sa ovom spratnom visinom. Takođe, misliš li da bi onaj zidić na fasadi mogao da zadrži 100 kubika vode?

Link to comment
Share on other sites

Lepo je. Ja bih isto izbacila ovog sto skace jer nekako bas bezveze skace, divljacki a ovo je elegantan prostor. Svidjaju mi se zidovi ali nesto mi je plafon cudan. U prvom momentu sam mislila da je nebo pa htedoh da ti kazem da je cudno nebo. I da, malo je ipak praznjikavo, mozda bih dodala jos nesto cisto da se ispuni slika malo.

Link to comment
Share on other sites

Meni je ovo prilicno dobar render. Stavise odlicno izgleda u odnosu na kolicinu detalja - u sustini, pod, plafon dva zida i voda. Tip se dobro uklapa u perspektivu i osvetlenje, ali ne ide uz prostor, neka cura u crnom kostimu kako pliva na mestu gde slece mislim da bi fino legla.

Link to comment
Share on other sites

Cura ili mozda vise njih... sto vise njih :P

Svidja mi se jednostavnost i praznina, stoga bih sklonio one peskire, bolje ih baci na patos nego da vise na exeru. Jesi li probao neku verziju sa svetlom uz ivicu plafona, nekako je .. suvise prazan, mada je bolje i tako nego da si dzidzao tek da nesto stavis. Od cega si zamislio da budu zidovi, super su samo ne znam od cega. Kako si zamislio nocno osvetljenje, uradi jedan nocni render stoga.

Tarzana skloni a da li ces staviti kupacicu ;) to je vec tvoja stvar, ambijent je sam po sebi dobar.

Link to comment
Share on other sites

-ako su zidovi od drvenih obloga probaj da je to drvo svetlije boje. dobices prostraniji izgled i toplinu.

-povecaj razmak izmedju vertikala na staklenoj povrsini. izbrisi bar svaki drugi u nizu. jos vise ce ti se procistiti prostor.

 

+ one zgrade u pozadini ne mogu da imaju odraz na povrsini vode u bazenu !

to si stavio, a skakacu nisi. on mora da je duh sa sekirom ;-)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...