Jump to content

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
sto bi ameri rekli thanks for sharing.. super link...

Dobar je site, ali danas ih toliko ima...

Jos najvise se moze naci i izreklamirati na youtube.

I jos mozda kvalitetnijih se nađe.

• 2 weeks later...
Posted

ne kapiram?

link nije tutorial vec knjiga sastavljena od notesa Walt Stanchfielda koje je koristio na svojim predavanjima...

nekako mi deluje kao da nisi bas siguran o cemu pricas...

• 8 months later...
  • 1 year later...
Posted

Nadam se da je pogodna tema za pitanje: tražim dobru školu u okviru koje bih upisao kurs animacije (Maya). Znači ne fakultet od 3 godine već kurs od par meseci. Već duže vreme radim u 3D Maxu ali želim da naučim animaciju u Mayi. Nisam spreman da utrošim mesece čitajući tutorijale jer nemam vremena za to zbog posla, a ne bih ni da bacim pare na kurs koji drži neko ko čita iz Maya biblije i ni sam nije 100% siguran kako šta radi. 3D max sam učio kod Veve-a pa upravo takvog čoveka i tražim za Mayu :)

Please help...

Posted

Od kurseva imas chiron, pojedinacno ne znam dal neki animator drzi casove, plus imas Animation Mentor ( bolje od toga ne moze )

Od alata imas tek par komandi koje mozes i sam da nadjes u helpu, mislim da nema vise od 50-ak strana ( ako te rigging ne interesuje ) a za sve ostalo tu su knjige, gledanje puno puno animiranih filmova ...

Nije bas animacija isto sto i modeling ili rendering, tehnikalije ces lako nauciti ( kao sto rekoh mozes i sam ) sve ostalo je vec pitanje tvoje licne motivacije.

• 2 years later...
Posted

Ne znam gde ovo drugde da okacim tako da molim moderatora da odvoji u prikladnu temu,hvala

Prodajem nove knjige:

animators-survival-kit.jpg

The Animators's Survival Kit, autor: Richard Williams, Faber & Faber godina: 2001,346 strana, jezik: Engleski

Ova knjiga se smatra biblijom za animatore!

Cena: 2000din

Stan%20Lee%20-%20How%20To%20Draw%20Comics%20The%20Marvel%20Way_t.jpg

How To Draw Comics The Marvel Way, autori: Stan Lee & John Buscema (fantastican vodic za kreaciju strip karaktera kroz lekcije legendarnog Marvelovog autora), Titan Books,160 strana, crno-bela stampa, jezik: Engleski

Cena: 1200din

410C9MG85ML._SL500_AA300_.jpg

Offerings - The Art Of Brom (poznati ilustrator na temu horora i fantastike), Paper Tiger godina: 2001,128 strana, full color, jezik: Engleski

Cena: 1200din

Sve cene su fixne!

Kontakt: Vlada,Beograd 064/241-8361

• 6 years later...