thinker Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 sto bi ameri rekli thanks for sharing.. super link...
mamama Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 sto bi ameri rekli thanks for sharing.. super link... Dobar je site, ali danas ih toliko ima... Jos najvise se moze naci i izreklamirati na youtube. I jos mozda kvalitetnijih se nađe.
thinker Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 ne kapiram? link nije tutorial vec knjiga sastavljena od notesa Walt Stanchfielda koje je koristio na svojim predavanjima... nekako mi deluje kao da nisi bas siguran o cemu pricas...
Dejan-PhoenixDS Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 Evo za ljubitelje industrijskog dizajn-a Tehnical
Dejan-PhoenixDS Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 Da li znate neke slicne sajtove , gde bih mogao naći slične animacije u obliku videa ili klipa, raznih patenata animacija motora , mašina... Hvala
Mratchny Posted May 14, 2009 Report Posted May 14, 2009 Nadam se da je pogodna tema za pitanje: tražim dobru školu u okviru koje bih upisao kurs animacije (Maya). Znači ne fakultet od 3 godine već kurs od par meseci. Već duže vreme radim u 3D Maxu ali želim da naučim animaciju u Mayi. Nisam spreman da utrošim mesece čitajući tutorijale jer nemam vremena za to zbog posla, a ne bih ni da bacim pare na kurs koji drži neko ko čita iz Maya biblije i ni sam nije 100% siguran kako šta radi. 3D max sam učio kod Veve-a pa upravo takvog čoveka i tražim za Mayu :) Please help...
LuckyBug Posted May 14, 2009 Report Posted May 14, 2009 Od kurseva imas chiron, pojedinacno ne znam dal neki animator drzi casove, plus imas Animation Mentor ( bolje od toga ne moze ) Od alata imas tek par komandi koje mozes i sam da nadjes u helpu, mislim da nema vise od 50-ak strana ( ako te rigging ne interesuje ) a za sve ostalo tu su knjige, gledanje puno puno animiranih filmova ... Nije bas animacija isto sto i modeling ili rendering, tehnikalije ces lako nauciti ( kao sto rekoh mozes i sam ) sve ostalo je vec pitanje tvoje licne motivacije.
angrybird Posted July 5, 2011 Report Posted July 5, 2011 Ne znam gde ovo drugde da okacim tako da molim moderatora da odvoji u prikladnu temu,hvala Prodajem nove knjige: The Animators's Survival Kit, autor: Richard Williams, Faber & Faber godina: 2001,346 strana, jezik: Engleski Ova knjiga se smatra biblijom za animatore! Cena: 2000din How To Draw Comics The Marvel Way, autori: Stan Lee & John Buscema (fantastican vodic za kreaciju strip karaktera kroz lekcije legendarnog Marvelovog autora), Titan Books,160 strana, crno-bela stampa, jezik: Engleski Cena: 1200din Offerings - The Art Of Brom (poznati ilustrator na temu horora i fantastike), Paper Tiger godina: 2001,128 strana, full color, jezik: Engleski Cena: 1200din Sve cene su fixne! Kontakt: Vlada,Beograd 064/241-8361
alekba Posted November 15, 2017 Report Posted November 15, 2017 The Golden Walk Cycle - Inertia Method
Recommended Posts