Jump to content

Photoshop touch


MarkoSubotin
 Share

Recommended Posts

Imaju dvije verzije za tablete i telefone. Imam ovu za telefon (SG3), služi mi fotke sa telefona malo dotjeram i to joj je otprilike i krajnji domet. Više je ograničen debelim prstima nego mogućnostima programa.

 

Znači može se rešiti možda se nekom olovkom ili slično? Znam da je najbolja opcija računar, ali mi treba nešto manje što bi mi stalo u ranac i koristiti za posao, svadbe i slično. Laptop nažalost ne može da mi stane u novi ranac, možda neki netbook ali mi se sviđa vise opcija sa tabletom samo da mi odrađuje posao, ne bih da ga kupim i onda da ga koristim smao kao podsetnik i slično. Hvala Nikola. :)

Link to comment
Share on other sites

PS Touch, probao na tebletu, je jako ogranicen, ali za osnovne stvari moze odradit posao. Eh da cini cini mi se da najveci fajl koji mozes s njim snimit ne moze prec 10mpx ili tako nesto... zaboravio sam.

 

Hmm, što znači da nije još potpuno optmiziovan za profesionalnu upotrebu. RAW verovatno ni ne čita? Postoji neka aplikacija koja čita RAW koja je odvojena, video sam ali izgleda da i nije baš najbolja solucija za uzeti, vise je tablet ipak za zezanje.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...