Jump to content

Radovi Sayoend

sayoend
 Share

Recommended Posts

• Replies 356
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

nemam aktivan sajt jos uvek, zavrsen je manje vise samo jos fotke da ubacim, lupam glavu koje modele da stavim, plus moram da ih rendam u vecoj rezoluciji, vecina je 1000 x 1000 posto sam namenski radio za TS... Tamo negde oko februara ce valjda biti, pa cu da okacim link.

Glava je jos uvek high poly, low poly je u izradi

glava ce super da bude! Svidja mi se kako zi razddvojio metalne delove i kozu. Probaj taj metalni deo malo(malo vise?) deblje da izvuces..mislim da ces da dobijes zanimljiviju siluetu. I batali teksture za sada..:)

kamenje je odlicno.. mozda da trava bude zelenija i da je ima vise? fali taj color contrast..

veceras cu kamenje v2, isto u ZBrushu ali da probam malo bolje, ovo je dobro ali samo za UDK, svi ostali renderi ne valjaju zbog normal mape, mada sam vec digao ruke od mental ray sto se toga tice, mnogo problema pravi... Za sve rendere koje sam do sada pravio, osim onih u game enginu, svi su bili sa Daylight- Mr Sun i Mr Sky... Tako sam navikao od pocetka sa max-om, mozda je to losa praksa - da je najsporija to je sigurno :D

A sto se tice glave, PRVA GRESKA -sve je jedan mesh...Trebao sam da razdvojim oklop zbog materijala, ali sta je tu je.. Morace PS da zavrsi posao...

" si bio ston-diran :P :huh:

dobra je, jesi koristio ddo i ostale kerefeke ili samo polipaint i fotosop. Ono za 3D coat, koliko sam nacuo zremeser ga je ubio u pojam, za sada. Ima on neke svoje dobre strane ali ovo cudo zakiva ako znas da ga iskoristis.

.... nesto se mislim nema 2 coveka koji rade isto, sto i nije tesko koliko programa ima. Svako izgleda trazi neku kombinaciju koja mu lezi. Za cega ce ti meslab, njega sam jednom koristio da zalecim neke rondjave 3Dskenove ( toliko su bili losi da su na sajtu dali link ka mes labu :lol: ), dinames+decimation su dobra kombinacija, a da ne cicijasis toliko sa poligonima mogao bi da zremesujes pa u maxsu samo malo prepravis.