Dimke Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 ^ jel ovo low poly model? meni vrh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sayoend Posted January 23, 2014 Author Report Share Posted January 23, 2014 nemam aktivan sajt jos uvek, zavrsen je manje vise samo jos fotke da ubacim, lupam glavu koje modele da stavim, plus moram da ih rendam u vecoj rezoluciji, vecina je 1000 x 1000 posto sam namenski radio za TS... Tamo negde oko februara ce valjda biti, pa cu da okacim link. Glava je jos uvek high poly, low poly je u izradi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sayoend Posted January 25, 2014 Author Report Share Posted January 25, 2014 Evo jos jedan na brzaka pred spavanje, WIP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sayoend Posted January 29, 2014 Author Report Share Posted January 29, 2014 Ovo mi dodje kao neki ZBrush prvenac I jos jedan, samo max Link to comment Share on other sites More sharing options...
sayoend Posted January 29, 2014 Author Report Share Posted January 29, 2014 Poceo sam i glavu nesto da cackam, jos nije izmodelovana do kraja, ali morao sam da je malo svrljnem :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abishai Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 Ono kamenje ti je bas super :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.DJ Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 glava ce super da bude! Svidja mi se kako zi razddvojio metalne delove i kozu. Probaj taj metalni deo malo(malo vise?) deblje da izvuces..mislim da ces da dobijes zanimljiviju siluetu. I batali teksture za sada..:) kamenje je odlicno.. mozda da trava bude zelenija i da je ima vise? fali taj color contrast.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sayoend Posted January 30, 2014 Author Report Share Posted January 30, 2014 veceras cu kamenje v2, isto u ZBrushu ali da probam malo bolje, ovo je dobro ali samo za UDK, svi ostali renderi ne valjaju zbog normal mape, mada sam vec digao ruke od mental ray sto se toga tice, mnogo problema pravi... Za sve rendere koje sam do sada pravio, osim onih u game enginu, svi su bili sa Daylight- Mr Sun i Mr Sky... Tako sam navikao od pocetka sa max-om, mozda je to losa praksa - da je najsporija to je sigurno :D A sto se tice glave, PRVA GRESKA -sve je jedan mesh...Trebao sam da razdvojim oklop zbog materijala, ali sta je tu je.. Morace PS da zavrsi posao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
okmijun Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 Ono kamenje je kao karakter neki, neki kameni trol...citava serija likova se dobija, tj cela rasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sayoend Posted February 2, 2014 Author Report Share Posted February 2, 2014 Ja bas mislio da ce da pljuste kritike za stenu :-) Evo jos jedna, radjena u Mudboxu Link to comment Share on other sites More sharing options...
okmijun Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 ^ Kazi da nije karakter? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sayoend Posted February 2, 2014 Author Report Share Posted February 2, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sayoend Posted February 2, 2014 Author Report Share Posted February 2, 2014 sto izmeni komentar sad nije fora :blink: :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sjale Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 Glava i pogled super, ali kamenje je hit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sayoend Posted February 7, 2014 Author Report Share Posted February 7, 2014 hvala za kamenje, mada meni je onako... jel ima neko da koristi 3d coat??? zanima me da li ima neke velike razlike izmedju ZBrush dymanesh i 3d Coat votex? meni se cini da zbrush nekako bolje spaja prelaze, a po ostalom su mi isti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sayoend Posted February 7, 2014 Author Report Share Posted February 7, 2014 Bas volim da modelujem kamenje :) Ovo je prva stena koja mi se svidja plus sve zavrseno za manje vise 2 sata Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekba Posted February 8, 2014 Report Share Posted February 8, 2014 " si bio ston-diran :P :huh: dobra je, jesi koristio ddo i ostale kerefeke ili samo polipaint i fotosop. Ono za 3D coat, koliko sam nacuo zremeser ga je ubio u pojam, za sada. Ima on neke svoje dobre strane ali ovo cudo zakiva ako znas da ga iskoristis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sayoend Posted February 8, 2014 Author Report Share Posted February 8, 2014 ddo mi nije nesto za kamenje, probao sam jos davno sa nekom stenom i ne svidja mi se... a i batalio sam 3d Coat, guta mi nesto memoriju... sculpt u Mudboxu -> dynamesh ->Meshlab -> max ( unwrap ) -> xNormal -> CrazyBump -> PS Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekba Posted February 8, 2014 Report Share Posted February 8, 2014 .... nesto se mislim nema 2 coveka koji rade isto, sto i nije tesko koliko programa ima. Svako izgleda trazi neku kombinaciju koja mu lezi. Za cega ce ti meslab, njega sam jednom koristio da zalecim neke rondjave 3Dskenove ( toliko su bili losi da su na sajtu dali link ka mes labu :lol: ), dinames+decimation su dobra kombinacija, a da ne cicijasis toliko sa poligonima mogao bi da zremesujes pa u maxsu samo malo prepravis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creator Posted February 8, 2014 Report Share Posted February 8, 2014 odlicno :) samo napred Link to comment Share on other sites More sharing options...
sayoend Posted February 9, 2014 Author Report Share Posted February 9, 2014 Hvala hvala. Ne znam, meshlab mi nekako za ovo najbolji, izaberem koliko hocu trouglova, prati siluetu i to mi je dovoljno....Poneki put koristim Topogun, kada bas hocu minimum minumuma :) Evo finalna verzija Link to comment Share on other sites More sharing options...
sayoend Posted February 10, 2014 Author Report Share Posted February 10, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekba Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 i kazes nisi ston-diran .. nego da nije vreme da napravs neki rel, nakupio si dosta toga. Ona tvrdjava + ovaj kamenjar okolo pa dodas turntable ostalih modela. Trebalo bi da bude dovoljno za neki video. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sayoend Posted February 11, 2014 Author Report Share Posted February 11, 2014 Imam to u planu, samo hocu prvo da izteksturisem zamak ponovo, ipak sam ga zbrzao na kraju Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.DJ Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 odradi neki "tileable" i za zamak.. A kamenje je super ispalo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts