Jump to content

Recommended Posts

• Replies 356
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dizajn je poceo negde na strani 3-4, sve iz glave a sto se tice trouglova, hteo sam ispod onih nekih nezvanicnih 10000????, pa sam se uplasio da ne predjem, i na kraju kad sam pogledao 3000 haha, bolje nije moglo da ispadne, mada moze da se smanji za nekih 200-300 mozda i vise.

Drsku nazad u donjem delu sam malo ostro zasekao, mogao sam da dodam jos nekoliko trouglica, ali s obzirom da mi je prvo oruzje, ako ne racunamo top, zadovoljan sam.

High poly i bake u max-u, glavni deo sam uradio u Topogun, a ostalo posto je bilo Turbosmooth samo sam ocistio u maxu.

Texture u PS ( sve teksture sam svrljao sam, posle studiranja dDo :-) )

• 4 weeks later...
Posted

sto si grupisao one tri cevi za ventilaciju otpozadi, nekako mi dodje ko raketni motor ili king sajz auspuh. A mogao bi da taj zadnji lup malo povecas pa da bude ko truba bas kao u crtacima.

Posted

kakva slika pogledaj par crtaca :P ozbiljno, oni su to stilizovali kako treba. Stvarno nikad nisam video te ventilacije tako poredjane, a i neprakticno bi bilo, negde oko kabine ih stavi, okrenute napred... valjda. Taj pojas mozes da stavis na kabinu a oko trupa automobilske gume ili one trouglaste odbojnike. Remorkeri i neki ribarski brodovi imaju napred a ponekad i nazad odbojnike sa mrezom spolja, camac bi bio previse za takav brodic, em se ne stavlja u stvarnosti em bi kvario siluetu. Napred stavi jedan poklopac i vitlo-cekrk za sidro koje ti fali ^_^ kao i zastavice i tako neke sitnice, nema veze ako ne znas sta su, bitno je da izgleda da im je tu mesto. Ako dodas topce sa harpunom napred uz jos par modifikacija mozes za iste pare da imas i kitolovce.

Posted

jos uvek wip, mada na sve lici samo ne na cartoony, ispade realisticnije nego sto sam hteo hahaaha.

gebu.jpg

I naravno ATI-jevo sugavo renderovanje lightning effect-a u PS. :D

Posted

daj neki drrugi ugao i udalji malo kameru. Strava si ga texturisao... Mozda jedino zbunjuje to sto je oblik i proporcije karikiran a texture realisticne, oni koji su odrasli na Diznijevim i WB crtacima imaju taj problem kad gledaju noviju crtanu ( renderovanu ) produkciju, karakteri i pozadina stilizovani a materijali i texture ultrarealisticne :huh: Probaj na brzaka da nacrtas texture u fotosopu, malo mekanije i vise nalik onim u starim crtacima.

PS. povecaj te gume, spusti ih i stavi mnogo vise duz celog boka.

Posted

Gde cu gume vece, jedino traktorske :blink: .

j7zu.png

ovo je vec stara slika, okacicu svezu kada dodjem kuci, dodao sam kante, mrezu, cekr i ono cudo za vezivanje.

Posted

Evo M.DJ me inpsirisao da pocnem i ja neki cartoon karakter, iako sam malo priglup za to, mada sam oduvek zeleo da uradim neki zenski model...

oxi2.jpg

Oci me malo nerviraju, ne mogu da ih uklopim <_<

Posted

da, da sad gleda u mene :P

a da dodas jos koji lup, em ces bolje da kontrolises taj deo, em ces da izbegnes onu sestokraku, nisam strucan al" bi reko da je na nezgodno mesto.