bCracker Posted June 13, 2013 Report Posted June 13, 2013 Bio poslom u Francuskoj nedelju dana, pa da podelim utiske. LJUDI NA POSLU Monmartr Monmartr Monmartr DECA (a i oni su ljudi) Dok učiteljica objašnjava istoriju mesta... PREDELI ROMANTIKA, OVO ONO... LUVR ...i krdo kreće ka pojilu... pojilo
darkesha Posted June 14, 2013 Report Posted June 14, 2013 Odlicno tematski odradjena reportaza. Svidelo mi se pravo.
silvija.kocic Posted June 14, 2013 Report Posted June 14, 2013 Lepo. Dovoljno da sam poželela da sam bila tamo :)
Jo Husafet Posted June 15, 2013 Report Posted June 15, 2013 s obzirom da si bio poslom, ovo je sasvim dobro. Mozda deluje glupavo, ali fotka br 2 upravo objasnjava mentalitet parizana tj. njihov odnos prema zivotu. Imas pola sata vremena - zabodes na travnjak i dzonjas, bez bojazni da ce neko da ti dodje i kaki kako gazis po travi.Pa jbt tome i sluzi... da se ljudi setaju po njoj, gaze, valjaju se i dremaju. Hint: Aj cik nek neko proba da nadje jednu "nagazno-razmaznu" minu na toj travi...
bCracker Posted June 15, 2013 Author Report Posted June 15, 2013 Jeste baš tako kao što si rekao - svi su u sred dana po parkovima i najnormalnije sede/leže na travi. Samo što je ta druga fotografija sa železničke stanice San Lazar, čovek čeka voz, veštačka trava, suncobrani, stolice na rasklapanje, sve to u zatvorenom prostoru, baš liči na naše stanice, zar ne? :) evo još jedne sa stanice i par iz pravog parka: pušta ogromnog zmaja, imam i tu sliku, al da baš ne zatrpavam sad
Recommended Posts