efabrik Posted March 25, 2013 Report Share Posted March 25, 2013 Zdravo, fleshom se do sada nisam ozbiljnije bavio, tj potpun sam laik. Imam problem da cu uskoro morati jednu aplikaciju raditi u flash. Bavim se fotografijom i dobar deo lebca uzimam na slikanje produkta. Kao dodatnu delatnost pocinjem sa 360° fotografijom za online-shopove. Sve sto je za to potrebno imam sem poznavanje flasha, dobro uz oscilacioni tanjir dobio sam i program koji to kocka fotke lepo slozi, ali mi se ne svidja opsti izgled aplikacije, pa smatram da cu to morati dodatno sam da odradim u flashu. Imam Adobe Flash i dlicno poznajem JavaScript sto je donekle slicno sa ActionScriptom. Da li mi mozete dati neki tutorijal kako to da odradim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iki_xx Posted March 28, 2013 Report Share Posted March 28, 2013 ActionScript 3 nema nikakve veze sa JS-om. Mozda je bolje da prvo vidis da li ima nesto slicno na ActiveDen.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts