alex_adolf Posted March 20, 2013 Report Posted March 20, 2013 Pozdrav dobri ljudi, dobre volje, Ovako, potrebna mi je pomoc, pa ko moze i zeli, bio bih mu jako zahvalan, te se nakon realizacije mozemo naci i dobro se napiti :) Sve kombinacije dolaze u obzir.:)Dakle, klijent zeli ovo: http://vimeo.com/9273700. Klijent kaze: "Tackice na pocetku trebaju ici iz donjeg levog ugla i kretati se ka desnoj strani. Napreve polukrug i onda se manisfestuje logo. Nesto slicno kao ovde http://vimeo.com/9273700. Ako je moguce da nas Logo ima neku strukturu metala, onako sepia efekat kao kod WB. I na kraju dolazi slogan ." Moze li mi neko pomoci i dati neki koristan link ka tutorijalu, ili reci kako uraditi ovo, dati savet, bilo sta...? Iz tackica u logo. AE je u pitanju. Naravno, efekat logotipa-metal sepia, kao i slogan ne predstavlja mi problem. wb terminator salvation logo tutorial - ili nisam dobro googlao, ili definitivno nema nista o ovome!? Naravno, interesuje me i okvirna cena ovakvog projekta? Radi se o 10 sec. HD 1280×720 Unapred zahvalan.Veliki Pozdrav.
bobi Posted March 21, 2013 Report Posted March 21, 2013 Ja bih lično to u 3DS Maxu odradio sa partiklima (obzirom da sam se time najviše bavio). A After... probaj možda sa pluigon: Trapcode Particular, ili možda još bolje sa: Trapcode Form. Znam da samo partikli mogu da budu "custom shape" nekog objekta (premda to tebi ne treba ovde, jer ti ovde u principu trebaju tačkice, ili kockice), a da li sam emiter partikla može da bude neki custom shape, nisam siguran, ali 90% može. Trapcode Form mislim da može to da izvede. Ili, ako si makar malo upoznat sa Maxom, možeš to relativno brzo da završiš, pogotovo ako imaš taj logo u 3D. Što se cene tiče, ako nisi siguran, reci klijentu svoju satnicu, pa po tome radite.
alex_adolf Posted March 26, 2013 Author Report Posted March 26, 2013 Hvala na pomoci dobri ljudi dobre volje. Uspeo sam sam od nule nesto u Ae i proslo je. Hvala na linkovima, predlozima, pomoci. Alex
Recommended Posts