Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pozdrav dobri ljudi, dobre volje,

Ovako, potrebna mi je pomoc, pa ko moze i zeli, bio bih mu jako zahvalan, te se nakon realizacije mozemo naci i dobro se napiti :) Sve kombinacije dolaze u obzir.:)Dakle, klijent zeli ovo:

http://vimeo.com/9273700.

Klijent kaze:

"Tackice na pocetku trebaju ici iz donjeg levog ugla i kretati se ka desnoj strani. Napreve polukrug i onda se manisfestuje logo. Nesto slicno kao ovde

http://vimeo.com/9273700.

Ako je moguce da nas Logo ima neku strukturu metala, onako sepia efekat kao kod WB. I na kraju dolazi slogan ."

Moze li mi neko pomoci i dati neki koristan link ka tutorijalu, ili reci kako uraditi ovo, dati savet, bilo sta...?

Iz tackica u logo. AE je u pitanju.

Naravno, efekat logotipa-metal sepia, kao i slogan ne predstavlja mi problem.

wb terminator salvation logo tutorial - ili nisam dobro googlao, ili definitivno nema nista o ovome!?

Naravno, interesuje me i okvirna cena ovakvog projekta?

Radi se o 10 sec. HD 1280×720

Unapred zahvalan.Veliki Pozdrav.

Posted

Ja bih lično to u 3DS Maxu odradio sa partiklima (obzirom da sam se time najviše bavio).

A After... probaj možda sa pluigon: Trapcode Particular, ili možda još bolje sa: Trapcode Form. Znam da samo partikli mogu da budu "custom shape" nekog objekta (premda to tebi ne treba ovde, jer ti ovde u principu trebaju tačkice, ili kockice), a da li sam emiter partikla može da bude neki custom shape, nisam siguran, ali 90% može.

Trapcode Form mislim da može to da izvede.

Ili, ako si makar malo upoznat sa Maxom, možeš to relativno brzo da završiš, pogotovo ako imaš taj logo u 3D.

Što se cene tiče, ako nisi siguran, reci klijentu svoju satnicu, pa po tome radite.