iMercury989 Posted March 3, 2013 Report Posted March 3, 2013 Zdravo ljudi, treba mi misljenje o ovom mikorofnu audio technica ATR3350 Prvenstveno treba mi bas brzo, jer treba da snimim neku reklamu za fax i treba da se odrade neki intervjui. Ovaj mic kosta skoro 4000 i koliko sam gledao testove dobro se pokazao. Dal ima neko ko ga koristi i da da neke utiske o njemu? :) Dal ima nesto bolje za te ili slicne pare?
Ljtruba Posted March 3, 2013 Report Posted March 3, 2013 Ja ga kupio, jer je jeftin i vrlo praktican... nazalost, onaj sundjercic veoma lako otpada i moze da se izgubi Ovaj snimak je sniman sa njim na D7000
iMercury989 Posted March 4, 2013 Author Report Posted March 4, 2013 E to mi reci :) Vidim skroz je ok zvuk. Idem ovih dana da ga pazarim da zavrsim posao. Hvala :)
mix_NS Posted February 11, 2015 Report Posted February 11, 2015 Pozdrav i izvinjavam se sto pisem u ovoj staroj temi. Kupio sam ovaj model mikrofona i primecujem da je jacina zvuka znatno niza kada ukljucim ovaj mikrofon u mic ulaz na zvucnoj kartici (Asus Xonar DG sa microphone boost opcijom) u racunaru u poredjenju sa video snimkom sa DSLRom. Mikrofon sam kupio zbog zelje da snimim glas dok je ukljucen u racunar, imate li predlog kako da postignem glasniji snimak?
Recommended Posts