maxer Posted April 7, 2013 Report Posted April 7, 2013 Sa zadovoljstvom sam pročitao tekst i pregledao slike. Želim ti još mnogo sličnih putovanja ... uz jedan Fuji X100s :)
artfocus Posted May 1, 2013 Report Posted May 1, 2013 +1 Ček da probudim temu, vredi ovo još koji put pogledati... ;)
Duh sa sekirom Posted May 5, 2013 Report Posted May 5, 2013 Itekako vredi, ja sam cak pokazivao temu jednom Indijcu! :D
Duh sa sekirom Posted May 6, 2013 Report Posted May 6, 2013 Pa objasnjavao mi je taj dogadjaj na jako losem engleskom, iako im je to sluzbeni jezik tamo, na par fotki se nasmejao valjda prepoznavshi scenu, a takodje se smejao kad sam mu pomenuo guzve u vozu :D
maxer Posted May 6, 2013 Report Posted May 6, 2013 Ma on zna engleski perfekno (kao i svi školovani Indijci), jedino mu je naglasak veoma loš tj. tipičan indijski pa ga ti nisi razumeo baš.
Duh sa sekirom Posted May 6, 2013 Report Posted May 6, 2013 E jes, bas tako, uglavnom mnogo brzo pricaju (odrzali su nam 3 dana neka predavanja), rechi su nejasne, zakukuljene... U jednom trenutku nam je rekao da je mesec dana sa nama i on bi pricao engleski kao mi, pretpostavljam da je mislio na to da bi i mi njega bolje razumeli, i svaki cas nas pita da li smo ga razumeli, valjda su svesni kako pricaju :)
ivan959 Posted May 10, 2013 Report Posted May 10, 2013 Ja sa zakasnjenjem tek sad primetio ovu divnu reportazu iz Indije. Posebno me dojmila druga serija - Varanasi. Ova reportaza je isto jako lep primer da sa 35mm moze mnogo da se uradi (tj ne mora da se nosi 15kg opreme). A takodje da fuji sa X100, a i nikon coolpix A i drugi mogu biti sasvim dobro resenje na putu - mali i laki za nosenje, ne privlace paznju itd.
Recommended Posts