Jump to content

BMW 520 E34

strokan
 Share

Recommended Posts

Коначно се договорих са другаром да му исфоткам мало ауто. Пронађох једну (барем мени) занимљиву локацију, отидосмо тамо и ево резултата :)

Жао ми је што није било лепше небо, али добро смо се уопште и договорили коначно :D

1.

DSC_6513.jpg

2.

DSC_6518.jpg

3.

DSC_6523.jpg

Хвала на коментару :)

Неки предлог како сам могао поправити кадар на првој? :D

Са додантом преносном светлошћу тренутно не располажем, али се надам да ће бити у скоријој будућности.

Трећа ни мени није нешто, ал реко кад већ има једна од напред, једна са стране, може онда и једна од назад :)

isprobaj više varijanti ali da automobil ne bude baš u samom centru, i meni recimo fali da bude više "neba"

prednja strana ovog zida može da prevari i da na prvi mah izgleda kao odsjaj, iako ne odražava sam auto...pa možda neki predmet da stoji dole, tipa rezervna guma oborena, jarkocrvena autodizalica, bure metalno ili xyz...poigraj se :)

Zid na prvoj totalni trip mada ja ne znam šta bih sa njim jer mi iskreno mrtva priroda nikada nie išla.

Za dodatni izvor svetla ne treba ti bog zna šta, neki reflektujići materijal ili blic van kadra na 1/64 ili 1/125 snage, samo da mu digneš to za 1/3 blende. Mene ovde ubija previše refleksija svuda.

Po meni automobilu slikanom spreda uvek bolje stoje tockovi smotani na drugu stranu. Osim ako felne nisu bile poenta, mada i to se da iz malo izmestenog ugla...

Zmigavac ne znam da li je ostao upaljen ili je svetlo probilo.

Mozda bih probao i da upalim poziciju...

Prva dobra, fali nebo.

Drugu bi mozdna izvukao drugi ugao, tockovi, da si ti bio malo nize..

Treca je za bubanj potok.

Можда грешим, али мени увек изгледа ауто лепше кад смотам точкове овако како јесам него кад се види гума. Јер је, јелте, точак много лепши од гуме (осим ако није челична фелна :D ) и мислим да само може да допринесе целокупној слици.

Што се тиче рефлексија на аутомобилу, то већ не знам како бих могао да решим на овој локацији.

Ајд да пробам још 2 комада :)

4.

DSC_6520.jpg

5.

DSC_6541.jpg

Још једном хвала свима на критикама и предлозима, потрудићу се да их све меморишем па да следећи пут не поновим исте грешке. :D

Meni su prva i druga ok, s tim sto bi bilo bolje da je auto na drugoj bio okrenut na drugu stranu tj. da ne izlazi iz fotografije nego da ulazi onda bi cak pravio i neki trougao sa ovim linijama zidica i plafona, mada sta znam, mozda i ne bilo bolje:)

A sto se tice svetla moze se to jos popraviti cak i u LR ili PS, mala levels, curves cak i vinjetiranje i tako to...

Cekamo jos fotki.... :)

P.S. ala si brz...