Jump to content

Mišljenje o dizajnu

ratko995
 Share

Recommended Posts

Iskreno, ne vidim nikakav bitan napredak.

Pocetak ti je bio korektan. Mislim da ne treba da zuris, vec malo bolje razmisli, probaj, eksperimentisi...

Prosli put sam ti rekao da na home strani ispod hedera ubacis u slajder neke tvoje reprezentativne radove. Ti si izbacio slajder a ostavio na ogromnom prostoru malu slicicu laptopa sa necim jos manjim na njemu, sto se ne vidi ni sta je.

To mora da bude teaser za eventualne posetioce, da ih zainteresuje i povuce da pogledaju tvoj portfolio. Ovo nikoga nece povuci da to uradi.

Takodje, ovi debeli borderi oko slika oke idu na tamnoj pozadini, ali na svetloj mi ne leze.

mislim da nije bilo mnogo promena i da sajt jos nije "moderan, vrhunski dizajniran"

suvise deluje kao svaki besplatan templejt na netu. I dalje mislim da ti je baner uzasno veliki a da nema funkciju jer nema koristan sadrzaj. Moras bolje da iskoristis prostor. I naravno izbegavaj da tvrdis u tekstu nesto sto nije slucaj i vidi se iz prilozenog sajta :) Pogledaj malo trendove sta i kako se radi trenutno po inostranstvu.

e rešio sam baner...mislim vratio sam onaj stari samo sam ovaj put ubacio slike radova....a na text nemoj ni obraćati pažnju ovo je besplatni domen na kom testiram sajtove i ja nisam nikakav web dizajner/programer ja samo želim da naučim :D što ne znači da jednog dana neću biti...u svakom slučaju želim da se zahvalim svima na savetima jer mi zaista znači kad mi ukažete na moje greške isto tako svaki dan se trudim da nađem uzora....za ovaj portfolio sam se ugledao malo na sonyev sajt i na jedan portfolio koji sam našao http://miloszekovic.com/ koji mi se jako sviđa :)