Jump to content

3d Print


Coyotes_75
 Share

Recommended Posts

Stampano u Ownage koji je u Hong Kongu i verujem da je na prvi put uspelo, po meni su oni vrh vrhova! Naravno velicina je glavni faktor cene, pa treba imati u umu da ovaj rad ima 30cm visine i kosta 400 eura, i jeste puno ali stvari toliko kostaju.

Malo vise o Ownage, lepo pogledati od pocetka

http://www.zbrushcentral.com/showthread.ph...!%29/page21

 

 

Link to comment
Share on other sites

ima gacice, ........................ ja to zovem neoptimizovanim modelovanjem, mislim nepotrebna geometrija i tako to. :P

- figura izgleda tako dobro da ti niko nije pohvalio fotke, lepo si to usliko, verovatno bi neki rekli da si radio u arnoldu.

PS. @ ikonmnen, pusti licnu kartu, da mu se vide obe ruke i svi radoznali prstici. aj, cekamo fotku u enterijeru.

Link to comment
Share on other sites

Odlicno izgleda!!!

 

I hvala za info. Ja sam se interesovao da neke moje modele izprintam. Ova firma za sada daje izgleda najbolje rezultate sto se tice precisznosti.

Interesuje me da li oni rucno obradjuju model posle printa, pa na taj nacin dolaze do te smutovane povrsine isli je ovo cist print?

Moj kolega je uradio print u Japanu, i model izgleda odlicno ali mi kaze da je razlog za to sto je rucno posle bio obradjivan, peskiran i smirglan.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

da mazu ih posle nekim epoxi smolama da ojacaju prah....zanima me debljina plastike tog chuda od 400e. Mislim da si u Srbiji mogao da prodjes za 200....ipak ima zajebanih detalja

Ovde naplacuju po zapremini utrosenog materijala, nekih 2-5 eur po cm3. Koliko je tamo ? Ili naplacuju po utisku, gde naravno tvoja vredi 1000e min

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...