Jump to content

Brendriranje vozila


aplikator
 Share

Recommended Posts

Cao svima,

Bavim se brendiranjem vozila vec 5-6 godina. I znam tu i tamo neka pravila vezana za saobracaj i pravila o brendiranju. Ali nikada nisam imao klijenta koji zeli da mu prezentujem clan zakona vezan za brendiranje vozila. U pitanju je jako ozbiljan i poznat brend, pa ih razumem. Googlao sam, ali nista nisam nasao. Pomagajte

Link to comment
Share on other sites

ПРАВИЛНИК О ПОДЕЛИ МОТОРНИХ И ПРИКЉУЧНИХ ВОЗИЛА И ТЕХНИЧКИМ УСЛОВИМА ЗА ВОЗИЛА У САОБРАЋАЈУ НА ПУТЕВИМА

Сл. гласник РС бр. 64/10, 69/10

Пречишћен текст закључно са изменама из Сл. гл. РС бр. 69/10 које су у примени од 02/10/2010 (измене у чл.: 21, 24, 40, 48, 72, 86, 112, 121, 125.)

 

Члан 91.

(1) Возило може бити вишебојно, бојено или прелепљено фолијом. Возило може бити и бојено/прелепљено на начин који представља слику односно тотални рекламни дизајн. У случају прелепљивања целог возила, боја возила је преовлађујућа видљива боја.

(2) Рекламне табле, објекти и написи не смеју прелазити габарите возила по дужини и ширини, и морају бити тако конструисани да не могу угрозити или повредити друге учеснике у саобраћају, учвршћени да омогућавају вожњу до највеће конструктивне брзине возила и по облику и садржини такви да не ометају или вређају друге учеснике у саобраћају.

http://www.mi.gov.rs/dokumenta/bezbednost/...0saobracaju.pdf

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...