blazza Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 Molim za misljenja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SekulicN Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 Svidja mi se ideja sa tom "viljuskom" u slovu D, ali ne i kako si to uradio, po meni bi trebalo vise stilizovanije... ps: nemoj 2 razlicita fonta na istom logotipu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vili Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 Dobra ideja, ali los izbor fonta i slaba realizacija. Pojednostaviti jos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blazza Posted January 22, 2013 Author Report Share Posted January 22, 2013 Ovo je uprosceno i sa jednim fontom. @vili, koji bi po tebi font isao ovde? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trunks Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 Previše elemenata, font je razvučen (nikad nemoj razvlačiti font). Nije dobro, iskreno. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zklop Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 imam ja ideju!! G i R mozes oblikovati kao glave kljuca. To ti je par minuta posla, bykvalno. ...e onda ti ne treba taj linijski prikaz istog. -onu uticnicu ostavi gde jeste, ali je okreni horizontalno- gde si video kod nas ovakav polozaj rupa? (Osim na lopovu) -utikac je tu gde jeste, a kabel mozes produziti pa da se nastavi npr na slovo"A" od alati. Kombinacija boja za logo mi ne lezi nesto- to bi mogao za tablu npr. (ali slova crna ili sa nekim autlajnom...) I mogao bi tu narandzastu da eliminises. ha? svidja ideja? ^_^ U can help my work by making a small donation of 10 $ ... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouse_ Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 Blažo, Definitivno ti ne treba ključ kao element u logou ovde, dobar predlog ti je dao zklop. Ja bih dodao da recimo utičnica koja kada se okrene za 90 stepeni može da liči na slovo A. Inače, ovde je veći problem realizacija, trebalo bi da vežbaš korišćenje programa u kome radiš. Logoi se rade u vektorskim programima, a imam neki utisak da ovo nije rađeno u jednom od njih, ispravi me ako grešim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blazza Posted January 25, 2013 Author Report Share Posted January 25, 2013 Radjeno je u corelu i jeste vektorski. Namera mi je bila da ljudi iz logotipa vide da se u toj radnji prodaju i elektricni i alati za cije koriscenje nije potrebna elektricna energija, zato ne bi sklanjao kljuc koji je formiran iz gajtana, po meni je to najvaznije u ovom logotipu. Nisam imao vremena da ga doradjuem, probacu sa dugim fontom ili tako nesto, u svakom slucaju kacim cim nesto uradim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fnakic13 Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 mislim da je previse kompleksan, mora da se uprosti, da bude citkije i jasnije. Jel moze kljuc da zameni neko slovo ili da se smanji nekako ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misshole Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 Probaj nesto prostije. Posto vidim da imas taj kljuc, probao sam nesto ovako, pa mozda ti pomogne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vili Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 Bravo Misshole. Usudio sam se malo doraditi tvoju ideju (da bi kljuc bio ocigledniji), nada se da ne zameras :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki07 Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 Bravo bravo..eto jedan odlican logo..:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazars Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 Izvini Mishole koji je to font koji si upotrebio ? :) Jel može u pp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blazza Posted February 13, 2013 Author Report Share Posted February 13, 2013 @misshole&vili ovo je odlicno, hvala na odvojenom talentu, vremenu i trudu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blazza Posted February 13, 2013 Author Report Share Posted February 13, 2013 Dodao sam i ovaj ugao, meni izgleda realnije jer svaki kljuc ima taj ugao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trunks Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Ej ej, polako. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
vili Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Ma hajde, or'ginal a? :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trunks Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Pusti to, moj ima kuću i iz 2009. je. :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
px325 Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 ^ Koliko se tvoj razlikuje od ovog sto je Vili postavio, toliko se ovaj njegov razlikuje od tvog ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bolest Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Vidim ja najbolje se drzati prve verzije, ta je sigurno unikatna :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
vili Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Hmmm, pa i nije... ima gomila logo-a na fazon horizontalnog kljuca sa tipografijom ispod/iznad/preko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trunks Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 ^ Koliko se tvoj razlikuje od ovog sto je Vili postavio, toliko se ovaj njegov razlikuje od tvog ;) Ma naravno, inače zezam se ako nije bilo jasno odmah. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vili Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Pa da, tvoj je vise nesto ovako, sa kucom: :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
px325 Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 @Trunks Ma i ja se zezam, hteo sam malo da te nalozim da se zapalis, ali vidim ne ide to tako lako :) Za postavljaca teme: ono sto je misshole uradio je mnogo bolje, vodi ka minimalizmu koji je mnogo bolja opcija. Ili idi na minimalno kao kod predlozenog ili idi na neki 3D znak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SekulicN Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 juuuu na sta me podseca ovaj CHINA Restoran.... hahaha.... Ne smem ni da kazem... juuu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts