Jump to content

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

^

Interesantno je da se ovaj tvoj korisnik nalazi u Zaječaru - isto kao i moj "slučaj" koji sam opisao na prethodnoj strani.

Interesantno je i da je ovaj registrovan od 30.05.2013. - istog dana kada je moj"slučaj" prekinuo komunikaciju i nestao.

A interesantno je i da se ovaj zove Sanja, a da mu ruka ne liči baš na Sanjinu ... :P :P

Ja i dalje mislim da su najveći dripci ovi sa kupujemprodajem, zato što štite ovakve likove ...

Posted

Malo sam istrazivao pa sam na kp nasao jos nekoliko korisnika jako slicnih ovom, svi iz Zajecara i prodaju slicne uredjaje naravno ispod cene, tako da oprez svima...

Posted

da se neko zbog moje sale upeca kod ovih prevaranata... a i dosta su se nervirali ovi sto su se upecali :lol:

Malo sam se nasalio, sto je vecina i provalila. Aparat nije kupljen, barem ja ga nisam kupio :D

Nesto ne padam na ovakve trgovce, cak i kada su na zoni nudili 70-200 sa zaglavljenim MFom nisam pao na to :lol: :lol: :lol:

Posted

Ipak smo mi dobri detektivi :D

Nesto ne padam na ovakve trgovce, cak i kada su na zoni nudili 70-200 sa zaglavljenim MFom nisam pao na to :lol: :lol: :lol:

Jeste Goshke. I sad ima 70-200 f4 L za 150e. Stvarno se zaeb'o. Skroz. :lol:

Posted

Evo meni juče stigla poruka da li sam još uvek zainteresovan za 5D. Rekoh jesam, ali da mi pošalje fotku da vidim koliko okidanja ima pa ćemo dalje. :D Nema odgovora. :D

Posted
Ipak smo mi dobri detektivi :D

Jeste Goshke. I sad ima 70-200 f4 L za 150e. Stvarno se zaeb'o. Skroz. :lol:

:D :D :D

Cak sam locir'o kvar i MF popravio sa super lepkom, jbt skup super lepak, dao 150e za objektiv jos 100dinara za super lepak. Mada ostalo mi je taman da zalepim gumu na Tamronu koja se pocela odlepljivati :D

Sta cu kad kupujem sve krseve, evo i na 30D pocelo otkazivati shutter dugme (a mnogo je i radio, zasluzeno ce u penziju za mesec-dva), otice jos 200-300dinara za izopropil da ga isperem malo (mada ako ne nadjem (a izgleda da necu) izopropil, ima da ga isperem sa pola litre sljivovice, domace, bice k'o nov) :D

Da ne pominjem sto mi u maksiju nisu hteli da prodaju stapice za usi na komad, nego sam morao da kupim celu kutiju da ocistim senzor, neveruje mi zena da cistim senzor a ne usi. Sad cu bar da furam ciste usi svaki dan i da popijem onih 3000-4000 sto naplacuju ovi sto to znaju da rade (svaka njima cast, al' ja da dam 30e na telo koje vredi 150, nema sanse) :D :D :D

Posted

Svaka ti je ka' u Njegosha, ovog frishkog sveca :D

E imas u DIS-u te stapice za ushi kutiju od 100 komada za 40 dinara, tako nesto :D Skupo bre...

@t@urus

Naravno da smo dobri, cim smo odmah (a ti prvi) trazili fotke od Bojana da posalje, da se uverimo u verodostojnost, medjutim, on "odigrao" kao i ovi po oglasima kad im trazis fotke opreme... :lol:

Posted
Da ne pominjem sto mi u maksiju nisu hteli da prodaju stapice za usi na komad, nego sam morao da kupim celu kutiju da ocistim senzor, neveruje mi zena da cistim senzor a ne usi. Sad cu bar da furam ciste usi svaki dan i da popijem onih 3000-4000 sto naplacuju ovi sto to znaju da rade (svaka njima cast, al' ja da dam 30e na telo koje vredi 150, nema sanse) :D :D :D

Du voč aut kada cistis dugme shutter-a na poziciju aparata da ne bi posle menjao sekundarni displej. Ako ne nadjes Izopropil, cimaj me da ti dam ja. Takodje, du voc aut jos pazljivije neg' kod ciscenja dugmeta da prilikom trljanja senzora stapicem ne izgrebes low pass filter, kao i da postoji realna mogucnost da napravis jos vece sranje time sto ce iza tebe da ostane fina gomilica trunja i dlaka.

Posted
Du voč aut kada cistis dugme shutter-a na poziciju aparata da ne bi posle menjao sekundarni displej. Ako ne nadjes Izopropil, cimaj me da ti dam ja. Takodje, du voc aut jos pazljivije neg' kod ciscenja dugmeta da prilikom trljanja senzora stapicem ne izgrebes low pass filter, kao i da postoji realna mogucnost da napravis jos vece sranje time sto ce iza tebe da ostane fina gomilica trunja i dlaka.

Citao sam da si to napomenuo u nekoj staroj temi, pa sam bio bas, bas pazljiv :) I zadovoljan sam rezultatom (ima jos par trunkica u cosku, koje je nezgodno ocistiti, pa sam ih jednostavno ostavio, ne smetaju mi za sad).

Inace, nigde naci taj izopropil kao da je od zlata majku mu, ako nista javicu ti se za jednu kafenu kasicicu u zamenu za pivce :)

Vlado, ne cimaj se mnogo oko njega. 30d kupio za 99e, 70-200 f4 za 150e. Mora na nekoj ćupriji i da se plati :D

:D :D :D

Posted

Jel opet aktivan oglas o 5D? Ne mogu da ga nadjem na KP, bacite link :D Ili samo pise porukama onima koji su se javili na prosli :D Cisto da ga spamujem malo, da uporedjujemo odgvoore :D

Posted

Колико сам ја дошао до сазнања, изопропил више служи као антистатик него чистач.

Posted

Telo konica minolta d5d

Cena: 4.500,00 din

Aparat sam kupio preko kp oglasa jer imam neke optike i mislio sam da ce raditi sa njima ali ne odgovaraju, zato ide opet na prodaju, inace radi sve normanlo jedino ne okida odma kad se ukljuci aparat nego posle nekoliko minuta pocinje da okida i ne stane sve dok se baterja ne isprazni, ne garantujem nista za ispravnost i prodajem ga bez reklamacije jer sam ga i ja kupio bez reklamacije, inace postavio sam snimak na you tube pa mozete sami videti da sve radi normanlo sto se tice funkcija za dalje neznam, za kupovinu pozovite ili mi pisite na pp, saljem brzom postom

PREDMET PRODAJE JE SAMO TELO BEZ OPREME

Kopirajte link bez razmaka i pogledajte snimak na you tube

http: //www. youtube. com/watch? v=nfekQzwGS4E

Posted

ovo je pre za smesne slike neko za smesne oglase :)

tj oni koji budu hteli da vide sta je smesno u oglasu ce izbeciti oci, a to sto svako ima para pa kupuje najskuplje jer je cuo da to valja to je druga prica ;)