nikolaa Posted August 8, 2013 Report Posted August 8, 2013 Hvala :) Fotografija br 5 je snimljena kroz zicanu ogradu, macka sedi na kontejneru koji je pun medicinskog otpada, i praznih pakovanja od slatkisa koje su ljudi verovatno donosili lekarima i sestrama. Medjutim, dok sam ja pokusavao da ukadriram kompletnu scenu za jos jedan snimak - macka je zbrisala, a s njom i entuzijazam :)
Duh sa sekirom Posted August 8, 2013 Report Posted August 8, 2013 Kapiram, drugi nije ni potreban, pogledaj ti samo taj stav i pogled, imaju opasan govor tela.
Tpojka Posted August 8, 2013 Report Posted August 8, 2013 cs_havana ili zgrada hotela 'Belvedere II' u Opatiji. :)
stane37 Posted August 16, 2013 Report Posted August 16, 2013 Doslo vreme za promene :D Change by stane37, on Flickr
-NJS- Posted August 21, 2013 Report Posted August 21, 2013 . by OverdeaR [home is where the food at], on Flickr Penang, Malezija
Mikri Posted August 22, 2013 Report Posted August 22, 2013 ^vrh....izgleda nestvarno, gradjevina mi izgleda cak nekako 2D, u pozitivnom smislu......
Jersey Bondon Posted August 22, 2013 Report Posted August 22, 2013 Uau! Ovo ko neka renderovana slika!
-NJS- Posted August 22, 2013 Report Posted August 22, 2013 Ma nerealna je zgrada sama po sebi, evo kadar iz iste ulice 'di se vidi krov iste, još nerealnije: Evo jošte jedne iz istog grada:
-NJS- Posted September 1, 2013 Report Posted September 1, 2013 . by OverdeaR [donkey's talking monkey's nodding], on Flickr
-NJS- Posted September 5, 2013 Report Posted September 5, 2013 Toulon, France. Mlogo lepo mestašce sa podosta prematore arhitekture, uglavnom sam otresao 6x6 sa Bronikom, ovo je neki abstrakt na brzaka didži.
t@urus Posted September 5, 2013 Report Posted September 5, 2013 Prva mi je skroz interesantna kompozicija :D Lepo si se ti naputovao. :D Šteta što te mrzi da kačiš teme po zoni pa zalaziš samo u ove grupne i tehniku :D Mada može da se prati na flickr-u, nego nikako da pređem tamo...
Recommended Posts