Jump to content

Urbane. . . (otvoreno za sve)

ivan959

Recommended Posts

• 2 months later...

1. 'bem li ga

2. Provaljeno bre. Ko fotografisanje prosjaka ili ribica u akvarijumu.

3. dobra

4. po meni uspravna u momentu dok je veći deo natpisa, tj. "sa stalnom kontrolom" bez onog "vozilo" bio ispod ovog WC. Opet bez nekog smisla, al bi bio bolji štos :) Ili položena jer je natpis duži. Whatever.

A, kako upadnem u formu polsle selidbe nameštaja kad sam naliven pivom :D

Odlicno ti to radis, upadnes naliven i

1. komentarises fotku sa "bem li ga", pa bem li ga sta ti to znaci :D

2. moguce, ali meni zapala za oko zbog centra. I njega, i ulicne rasvete i zgrada (koje vode u centar iza njega)

3. ajde? :)

4. slazem se sa sugestijom, ali promakla mi je, autobus je bio brzi, a ovako mi je wc, kontrola i sat gore levo kao nesto, ovo ono.. :)

5. Izgleda da je bilo mnogo piva? Ili pak mnogo namestaja? :D

Mogu da je namincam jos malo, ali ne previshe, bar ono sto ja vidim na ovom laptopovskom monitoru

5a.

2013-04-14_00002.jpg

A evo i u boji, mozda joj bolje chuchi.

5b.

2013-04-14_00001.jpg

A evo i jos nekih...

6. Dve vertikale ili priprema, pozor...

2013-04-14_00019-1.jpg

7. Sta li je u kesi?

2013-04-14_00002-1.jpg

8.

2013-04-14_00006.jpg

9.

2013-04-14_00002-3.jpg

10.

2013-04-14_00004-2.jpg

I naravno ima ih jos, samo ne bih da zatrpavam temu pa random biram/stavljam. :)

^

odlicni uglovi. prva i poslednja super!

meni se dopada ova druga, ugao i ljudi. ali mi drvece mnogo smeta, a opet ne vidim kako si mogla da izbegnes to. mozda bi neka drugacija obrada bolje legla, barem da istakne ove ljude sto vise.

jeste, mislio sam na tu. bolje je, ali probaj sledece ako hoces i ako te ne mrzi:

neka bude crno bela i probaj da je dupliras i onda udaris shadows+highlights. pronadji u modovima kao sto su overlay ili neki drugi, koji najbolje lezi, ako ti ne odgovara, vrati na 'normal' i vidi da li su senke od ljudi sada drugacije u odnosu na drvece. ako hoces, postavi ovde sirovu varijantu da probamo. btw. ne moras ako neces.

^ 5. mi se vise dopada u boji... ostale isto dobre, lepe boje, osim ove trave na 6. :wacko:

a mozda je i do mog laptopa...

Ma sigurno si upravu za travu, i pretpostavljam da je prenaglashena, to me uvek zeza ako hocu zivlje boje - preteram, isto gledam na laptopu. Cu d'ispravim :)

Btw, sve tri tvoje su mi dobre, a za drugu se slazem sa nkls-om, samo da se cikice izvuku da se dosta razlikuju od pozadine.

cocohuay |

jesam. ali sve sto uradim ne dopada mi se. cini mi se da mnogo ovo drvece smeta. sta god da sam uradio, ne slazu mi se tj. ne dopada mi se kako oni izgledaju naspram drveca.

hvala ti jos jednom u svakom slucaju sto si ostavila da se igram :)