Webnerd Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Pozdrav! Da li neko ima, ili zna gde mogu da se nadju tutorijali za Rhinoceros...hvala unapred B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
misha1 Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Koliko se secam imas rhino level 1 i 2 tutoriale kao deo instalacije. Oni su ti potpuno dovolji za pocetak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webnerd Posted November 9, 2012 Author Report Share Posted November 9, 2012 Meni su potrebni malo veci video tutorijali :)....to sam davno prosao. Hvala na odgovoru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
btw Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 imam ja dosta ali su na ruskom ako ti nesto znaci..mada kao i svaki drugi praceni su screenshotovima tako da mogu da se prate,uglavnom su prevodi stranih tutova! imas i ovde http://www.kodg-3d.com/ abogami imas i google i YT! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galja Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Pozdrav svima! :) Nova sam na forumu i u svetu dizajna. Spremam prijemni za industrijski diz.jer me to jako interesuje,drug mi je preporucio da se za pocetak upoznam sa 3d programima kao sto so sketchup i rhino. Kod Rhina sam zapela...skinula sam program i nasla sam se u haosu koliko me je sve zbunjivalo.Pocev od crtanja u sve 3 dimenzije do alatki za koje ne mohu da dokucim koja za sta sluci. Bacila sam se u trazenje tutorijala i literature u koje je detaljno opisano sve.Nasla sam par linkova na yt za pocetnike,ali cini mi se da ono zahteva neko predznanje u radu sa 3d programima,kao sto sam vec pomenula,ja tek ucim. Zanima me gde mogu da nadjem dobar tutorijal sa detaljnim opisom rada u ovom programu Link to comment Share on other sites More sharing options...
okmijun Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Si uopste videla kako izgleda prijemni? ... PC programi su ti nesto zadnje sto ce ti trebati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
btw Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 probaj F1 to obicno pomaze! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galja Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Da,znam kako izgleda prijemni. Sprema se crtanje,slikanje i test istorije umetnosti.I to me ne brine jer sam isla u srednju umetnicku i vec imam neko pred znanje. Sto se tice programa,mozda sam prerano zagrizla,ali me zanima da naucim i mislim da sto pre pocnem bice mi lakse.A i koliko sam se raspitala cim pocnem sa faxom,prof.pod tim podrazumevaju da vec znam da radim u nekom od 3D softwera. Hvala za F1 probala. :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
okmijun Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 da bre i ko bre podrazumeva da znas da radis u nekom od 3D programa??? uzmi spremaj taj prijemni kako treba, batali taj 3D, kad polozis prijemni imaces 4-5 meseci da ti to legne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuckyBug Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Najtuznije je sto i ti profesori samo misle da znaju 3D programe, moj savet ti je vezbaj tradicionalno a 3D slobodn ostavi za kasnije, sad se to vrlo brzo uci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts