Jump to content

Rhino tutorijali...pomoc

Webnerd
 Share

Recommended Posts

• 3 months later...

Pozdrav svima! :)

Nova sam na forumu i u svetu dizajna.

Spremam prijemni za industrijski diz.jer me to jako interesuje,drug mi je preporucio da se za pocetak upoznam sa 3d programima kao sto so sketchup i rhino.

Kod Rhina sam zapela...skinula sam program i nasla sam se u haosu koliko me je sve zbunjivalo.Pocev od crtanja u sve 3 dimenzije do alatki za koje ne mohu da dokucim koja za sta sluci.

Bacila sam se u trazenje tutorijala i literature u koje je detaljno opisano sve.Nasla sam par linkova na yt za pocetnike,ali cini mi se da ono zahteva neko predznanje u radu sa 3d programima,kao sto sam vec pomenula,ja tek ucim.

Zanima me gde mogu da nadjem dobar tutorijal sa detaljnim opisom rada u ovom programu

Da,znam kako izgleda prijemni.

Sprema se crtanje,slikanje i test istorije umetnosti.I to me ne brine jer sam isla u srednju umetnicku i vec imam neko pred znanje.

Sto se tice programa,mozda sam prerano zagrizla,ali me zanima da naucim i mislim da sto pre pocnem bice mi lakse.A i koliko sam se raspitala cim pocnem sa faxom,prof.pod tim podrazumevaju da vec znam da radim u nekom od 3D softwera.

Hvala za F1 probala. :mrgreen: