milosducati Posted November 8, 2012 Report Posted November 8, 2012 Od pre neki dan tj. pre neko jutro. Kritike i saveti naravno pozeljni... Jutro by Milos Vucicevic, on Flickr Jesenji san by Milos Vucicevic, on Flickr Field morning by Milos Vucicevic, on Flickr ...imam jos par fotki ali nisam ih zavrsio, bice uskoro.
walter1 Posted November 9, 2012 Report Posted November 9, 2012 Lepo ti ovo ;) . Prvoj i drugoj bi verovatno prijalo ispravljanje horizonta.
zaraza Posted November 9, 2012 Report Posted November 9, 2012 Mislim da bi se kuca preturila da se ispravlja horizont na prvoj :)
milosducati Posted November 9, 2012 Author Report Posted November 9, 2012 Ispravljao sam i horizont ali mi uvek nesto bude nakrivo, tako da sam za sad ostavio ovako, ne mogu nikako zbog magle a i kucice da odredim da li je ok ili nije, mada mislim da je kucica nagnuta malo zbog distorzije objektiva a to nisam ispravljao pa cu probati,mozda nesto bolje dobijem...
fotorax Posted November 9, 2012 Report Posted November 9, 2012 Svidjaju mi se sve tri ali mi je treca nekako draza.Mozda zbog te jutarnje atmosfere koja je na trecoj po meni jace docarana. Pozdrav!
milosducati Posted November 9, 2012 Author Report Posted November 9, 2012 Hvala.. Jos jedna iz serije... In the field by Milos Vucicevic, on Flickr
rastamon Posted November 9, 2012 Report Posted November 9, 2012 Prva prepaljena, druga taman, treća skoro taman... malo pukla kod sunca, možda je moglo i bez njega ... četvrta baš neobična, ima potencijala, nadam se da nije jedina varijanta :) sve u svemu, OK ... čekamo još ;)
milosducati Posted November 9, 2012 Author Report Posted November 9, 2012 Trecu kad sam fotka mislio sam da cu uspeti sunce da izvucem u acr-u i naravno nisam, ali sta je tu je. Imam jos dve tri slicne kao ova cetvrta tako da ce biti mozda jos neka zanimljiva ali ne mogu obecati. Malo sam zurio sto vise da obidjem i da napravim sto vise fotografija dok je sunce jos izlazilo i onda nijedna nije do kraja lepo odradjena i sve malo zbrzano ali sto bi rekli danak neiskustvu... Jesi li mislio na nesto odredjeno na cetvrtoj sto sam mogao uraditi ili...
okmijun Posted November 9, 2012 Report Posted November 9, 2012 a HAARP sam bije!!!! inace fotke 10/10!!!!!!!
milosducati Posted November 9, 2012 Author Report Posted November 9, 2012 Ma nije strasan taj HAARP nego silni dzukci u okolini, jedva zivu glavu izvukoh, da nisam motku imao bila bi u potpunosti apokalipticna situacija po mene:))
rastamon Posted November 9, 2012 Report Posted November 9, 2012 Ma ništa konkretno, compositional bracketing ... alternativne varijante, i sl. ;)
milosducati Posted November 9, 2012 Author Report Posted November 9, 2012 Evo jos par fotki i to bi otprilike bilo to od ove serije... 5. Deep impact by Milos Vucicevic, on Flickr 6. Jojkicev dunavac by Milos Vucicevic, on Flickr 7. Odraz by Milos Vucicevic, on Flickr
Kidza Posted November 10, 2012 Report Posted November 10, 2012 Odlicne sve, naj legla 3 i 4. PS. Pre bi legao naslov "Kotežsko jutro" ;) a inace si Jojkić odlicno očistio od koje'kakvog djubreta! Mora da si pecaroš kada tuda prolazis tako rano, ja tuda idem mnogo kasnije kada nema ove magle pa i nije tako zanimljivo za fotkanje :rolleyes:
Elektroničar Posted November 10, 2012 Report Posted November 10, 2012 Odlicne sve skupa, 3, 4. i poslednja ponajbolje. Petoj bi, cini mi se, bolje legao vertikalni format i jos malo zemlje dole.
milosducati Posted November 10, 2012 Author Report Posted November 10, 2012 Nisam pecaros ali sam ih video dosta ako se racuna :D. Nista nisam cistio malo sam vise setao a djubreta ima bas dosta kao sto se vidi na sestoj u daljini. Ja sam Zemunac i prvi put sam setao tom obalom tako da se izvinjavam Kotezanima, nisam bas bio siguran kojem delu pripada ;)
milosducati Posted November 10, 2012 Author Report Posted November 10, 2012 Nisam slikao ni jednu u vertikalnom formatu, ali pokusacu bas neke horzontalne na slican fazon da kropujem u vertikalni da vidim sta cu dobiti...
rastamon Posted November 10, 2012 Report Posted November 10, 2012 6. je baš dobra! da je moja, flipnuo bih je, pa nek ide život :D
milosducati Posted November 10, 2012 Author Report Posted November 10, 2012 Da znas da cu je flipnuti, nekako mi prirodnije da dijagonala ide u desno....
milosducati Posted November 10, 2012 Author Report Posted November 10, 2012 Jel zanimljivija flipnuta ili normalna, meni manje vise isti utisak ostavlja.:) Flipnuta by Milos Vucicevic, on Flickr
nkls Posted November 10, 2012 Report Posted November 10, 2012 odlicna atmosfera. iskreno, meni fali obrade. nemam pojma sta. ali nekako su nedorecene.
neu3no Posted November 10, 2012 Report Posted November 10, 2012 Meni nimalo nedorecene. Ptica nigde. Na nebu vec znate sta (nije harp jer on je na Aljasci). Zapravo je i jezivo i lepo istovremeno.
Recommended Posts