sonja1234 Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 drage kolege,.. uskoro polazem strucni ispit, a kao primedbu stavili su mi da mi je situacija nepotpuna u glavnom projektu.. :unsure: da li biste kojim slucajem mogli da mi posaljete neke primere dobro odradjnih situacija, kao i sta sve ona treba da sadrzi.. unapred hvala... :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReMeDy_ Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 drage kolege,.. uskoro polazem strucni ispit, a kao primedbu stavili su mi da mi je situacija nepotpuna u glavnom projektu.. :unsure: da li biste kojim slucajem mogli da mi posaljete neke primere dobro odradjnih situacija, kao i sta sve ona treba da sadrzi.. unapred hvala... :rolleyes: Ja isto treba da polazem strucni ispit i odobren mi je projekat (mogu da ti posaljem moju situaciju?). Ali prvo proveri ti ovo: - Osnova krova treba da je ucrtana (a ne osnova prizemlja kako neki rade) - Okolni (postojeci) objekti - ucrtan ulaz na parcelu - Treba da se vidi uredjenje parcele/partera (znaci ucrtano sve, putevi, zelenilo, drvece, trotoari, parkinzi, rampe ako ih ima itd) - Neki detalji koji treba crtez isto da sadrzi (oznake gde se postavlja osvetljenje, shahtovi i reshetke za odvodnjavanje, masinske stvari ako ih ima) - Obelezena spratnost objekta - Obelezeni ulazi u objekat, ulazi u garaze - Konstruktivne ose - ucrtane i obelezene regulacione i gradjevinske linije - kote gabarita objekta - sve moguce relativne i apsolutne visinske kote - padovi na rampama - padovi na krovu Link to comment Share on other sites More sharing options...
cvetjka Posted November 1, 2012 Report Share Posted November 1, 2012 + oluci i kuda ide odvodnjavanje + isprekidano linija sprata ako prelazi gabarit prizemlja + broj katastarske parcele + SEVER I meni je prihvacen projekat, a sa osnovom prizemlja je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonja1234 Posted November 1, 2012 Author Report Share Posted November 1, 2012 koleginice, u kojoj si razmeri crtala? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cvetjka Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 1:200 za situaciju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonja1234 Posted November 2, 2012 Author Report Share Posted November 2, 2012 1:200 za situaciju! HVALA,TAKO SAM I MISLILA... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts