Jump to content

Ekskluzivne tapete


ddd s

Recommended Posts

Da li je neko imao licnog iskustva u nabavljanju ekskluzivnih tapeta? Koji je opseg cena i koji su rokovi isporuke posto koliko sam do sada video retko ko ih drzi na lageru? Jedina firma koju sam nasao da ima dobru ponudu kvalitetnih tapeta je Casa enterijeri - tapete, ali oni nemaju cene na sajtu.

Posto nemam iskustva u toj oblasti svaki savet je dobrodosao. Npr. na sta treba obratiti paznju, ko su najbolji brendovi, linkovi ka proizvodjacima tapeta, pogotovu ako negde postoje i cene! Koliko sa gledao na zoni nije bilo reci do sada o tome. Tnx

Link to comment
Share on other sites

Imao sam priliku da se sretnem sa Esprit Home tapetama i mogu reći da je kvalitet bio dosta dobar. Kompanija Mega se bavi uvozom njihovih tapeta, i rolna širine 0,53m i dužine 10 m je tada bila oko 35e. Ne znam da li tebi treba nešto ekskluzivnije od toga, ali oni u svojoj ponudi imaju dosta stranih proizvođača, prelistaj njihove prodajne salone pa odi i pogledaj, možda je tako najbolje.

 

Evo ovog sajta o kome sam pričao:

 

http://www.megaline.rs/cms/index.php

 

Ako ti trebaju neke eksklzivnije i italijanske marke, sačekaj, verovatno će biti neko od kolega ko je imao iskustva sa njima.

Link to comment
Share on other sites

Sad cu ja opet ko metuzalem zadnji...nekad je PolyDec u Pozeskoj bio keva za tapete. Ja sam uzimao od njih. Imali sve i svasta, tacni i precizni.

 

http://polydec.rs/

 

Mega je takodje odlicna, medjutim mislim da ima limitiranu ponudu.

 

Nesto novo na srpskom trzistu, pogledaj link, ako ti je nesto od ovoga interesantno, javi se na PP.

 

http://www.yoyo-designs.com/#/home

Link to comment
Share on other sites

@MaxCohen i dalje je polydec najcesci izbor za kupovinu tapeta.... ^_^ to ti samo govoi koiko se stvari menjaju u SRB :P ...MEGA isto ok, Firange u Novom Sadu, i ima jos par manjih firmi, ali bolje odmah idi gde je dobar izbor i gde ces naci sta ti treba....takodje nije losa varijanta da uradis neku foto tapetu (pod uslovom da se uklapa u koncept enterijera :rolleyes: ). Kupis neku hi-res fotografiju ili grafiku na stock sajtu po tvom izboru...i pretvoris u tapetu. Ove yoyo podsecaju na neku takvu varijantu....

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...