tanjiva Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 Molila bih iskusne u Archicadu da mi sto pre pomognu... Naime radila sam enterijer u Archicad11...onda nasla Artlantis R studio koji nije bio kompatibilan sa 11. Instalirala archicad 15, da bih renderovala u Artlantisu....i sve dobro funkcionise.... ALI: Elementi koje sam ubacivala u 11, ne vide se u 15!!! Ni prozori ni elementi iz biblioteke iz 11...Ima li sanse da to resim na neki nacin? Mislila sam da ce da prepozna biblioteku...Uglavnom to je ona stara biblioteka koriscena jos koliko se secam i u 9.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalee Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 Molila bih iskusne u Archicadu da mi sto pre pomognu... Naime radila sam enterijer u Archicad11...onda nasla Artlantis R studio koji nije bio kompatibilan sa 11. Instalirala archicad 15, da bih renderovala u Artlantisu....i sve dobro funkcionise.... ALI: Elementi koje sam ubacivala u 11, ne vide se u 15!!! Ni prozori ni elementi iz biblioteke iz 11...Ima li sanse da to resim na neki nacin? Mislila sam da ce da prepozna biblioteku...Uglavnom to je ona stara biblioteka koriscena jos koliko se secam i u 9.... Ono sto bi trebalo da resi problem jeste da ArchiCAD 11 Library kompletan folder uvezes u file u ArchiCADu 15 u kom ti to treba. Dakle na File/Library manager...pa onda Add. Nadjes ArchiCAD 11 Library i uvezes. Nadam se da je ovo od pomoci. Pozdrav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanjiva Posted August 22, 2012 Author Report Share Posted August 22, 2012 Ono sto bi trebalo da resi problem jeste da ArchiCAD 11 Library kompletan folder uvezes u file u ArchiCADu 15 u kom ti to treba. Dakle na File/Library manager...pa onda Add. Nadjes ArchiCAD 11 Library i uvezes. Nadam se da je ovo od pomoci. Pozdrav. Vec sam to uradila, uvezena je biblioteka Archicad11 ....i ubacila folder sa GSM objektima skinutih sa Archibase...E sad, objekti koji su u tom folderu skinutih sa neta, prepoznaje - a biblioteku 11 ne,ali i dalje stoje tackice umesto objekta....Neznam u cemu gresim?!?! :unsure: i vec :angry: :angry: :angry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
igorchee Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 probaj da ga save so nastavku Project archive (.PLA) u koj si ga radila pa ondak otvori u archicad15 samo da snas da file biche tezi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts