Rapidograf Posted July 31, 2012 Report Share Posted July 31, 2012 Rezultati konkursa za idejno rešenje rekonstrukcije Doma vojske u Nišu http://www.superprostor.com/rezultati-konk...a-vojske-u-nisu Bukinjo, cestitamo, ne hvalis se..... :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bukinjo Posted July 31, 2012 Report Share Posted July 31, 2012 Zahvaljujem :) Eto setio se neko drugi. Otvoren sam za komentare. Ovo je prvi veci projekat i konkurs na kome sam ucestvovao, radili smo punom parom oko mesec dana, koliko je bio otvoren poziv i ja sam zadovoljan rezultatima i nagradom naravno. Bio bih posebno srecan kada ovo ne bi ostalo na formalnosti nego kad bi izveli projekat. Ono sto je bila nasa ideja od pocetka jeste da sacuvamo identitet objekta iz 56. bez da ga narusimo nadogradnjom, (sto ostalima nije uspelo i mislim da je to razlog nase pobede) a da pritom odgovorimo na projekti zadatak koji je u sustini bio dosta otvoren tj nekonkretan jer nije ni postojao. Znalo se da se pretvara u kongresni centar i to je sve, tako da je ovo pre svega bilo programsko resenje, i mogu da se vide velike razlike u pristupima i isprojektovanim programima. Na sajtu imate vecinu priloga, pa moze da se otvori diskusija ako ko ima sta da kaze. :) POz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rapidograf Posted July 31, 2012 Author Report Share Posted July 31, 2012 Meni izgleda skroz ok, neinvanzivno i svedeno, malo vuce na REX stil. Uzimajucu u obzir koja su kaubojstina domaci konkursi, stvaro ste profesionalno odradili sa vase strane i sve je ok, jos jednom, svaka cast. Imas mozda jos neke rendere ili prikaze koji nisu bili na tom sajtu ili dali ste i maketu radili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bukinjo Posted July 31, 2012 Report Share Posted July 31, 2012 Ima malo rex smeka zbog skin pristupa recimo...drago mi je da ti se svidja. Zanimljivo je da je nas na projektu bilo troje i jos jedan moj drug-kolega koji idalje studira se prikljucio zadnjih desetak dana da ubrzamo malo proces oko vizuelizacije, dok su ostali timovi imali cak i 8-9 ljudi, tako da smo to odlicno izgurali. Vremena za maketu nije bilo a nisu je ni trazili pa nismo o tome ni razmisljali. To je sve sto vidis, mislim da je tu sve prikazano i jasno, pa nismo hteli da idemo na kvantitet. Skidam kapu kolegama iz alterna na viz-u, to mi se jako dopalo, ali mislim da su ga kao i ostali preterali u izmenama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rapidograf Posted July 31, 2012 Author Report Share Posted July 31, 2012 Da, viz alterne je bas super, kao da je Peter Guthri-ev hdri sky koristio. Ne znam ko su ljudi, mada im je sajt dosta neozbiljan, ni jednog imena konkretnog, reference neke, nista samo sturi e-mail. Zivi bili pa videli da vam se i izgradi u realnosti pobednicko resenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bukinjo Posted August 1, 2012 Report Share Posted August 1, 2012 sve mlada ekipa oni, tri banke otprilike i mladji... kad izvedemo vodim na pivo... www.arhitekturabudjevac.com je sajt, tu ima svega i svacega, pa koga zanima neka baci oko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pailhead Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 Kako ste uradili ovaj pattern u enterijeru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rapidograf Posted August 2, 2012 Author Report Share Posted August 2, 2012 To sam i ja hteo da pitam, taj voronoi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bukinjo Posted August 4, 2012 Report Share Posted August 4, 2012 na koji patern u enterijeru mislite? fasada novog kubusa je cela pixel patern, ali enterijer? baci sliku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rapidograf Posted August 4, 2012 Author Report Share Posted August 4, 2012 Ma unutra, u enterijeru, mreza koja obavija zidove, taj voronoi pattern. 10-a slika po redu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bukinjo Posted August 4, 2012 Report Share Posted August 4, 2012 a ouk, nisam siguran, evermotion neki element... B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
arhnikola Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 Pozdrav za nagradu, lep rad svidja mi se... ;) greskom sam upisao ovo a drugu temu, stvarno ok rad za mene.. pozzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts