flash_back Posted December 17, 2005 Report Posted December 17, 2005 (edited) Pozdrav pre svega :)) ..retko zalazim u "ove" vode, jer svaki put kada vidim naturinan autic dodje mi da zaplacem jer nemam jedan pravi... anyway, fan sam za tuningom (tu se bar razumemo :D), i mislim da bi bilo lepo da npr: prva tri pobednicaka tuning modela izlozimo na mom sajtu sa svim autorskim pravima... sta mislite o ideji? btw, jer ima neko da je iz BG-a i da je voljan da mi pozajmi max 7 ili 8? hteo bih da se oprobam u 3D-u :) Edited December 17, 2005 by DamjanMX
markovicd. Posted December 17, 2005 Report Posted December 17, 2005 svi smo uvek za ... a bilo bi ok ako oces da izlozis sve modele... koji su zavrsheni ... :P
flash_back Posted December 17, 2005 Author Report Posted December 17, 2005 evo ga link malo sam se igrao u css-u, ako neko misli da nije dovoljno, slobodno kritikujte :)) elem, u pavu si man, loma je glupo "samo prva tri"... svako ko zeli da pokaze autic to i moze uciniti.. samo neka mi baci e-mail sa slikama i tekstom (nick, mail, info) i dobija svoj page.. heheh deda mraz banuo pre vremena neke ideje ili predlozi?
markovicd. Posted December 17, 2005 Report Posted December 17, 2005 pa ne ono ja samo rekoh :D... nisam nista insistirao da okacis ... :) malo nas je zavrshilo za sada :( Ja , Valerij , Vlada i Angel ( koji je josh malo pa gotov , samo koliko vidim ostavio je sa strane projekat vec 2 meseca jer nema vremena ) ... a ostali rade... :)
flash_back Posted December 17, 2005 Author Report Posted December 17, 2005 ma nista care, bacite mi slike na 3D-Tuning@overheat-tuning.com, samo plese, razbite 10 fotki na nekih 5 mailova jer mi mnogo cesto (bas sam nacitan:) puca veza... :angry: fotografije bacite u rezoluciji koja vam se svidja... velicina - no limit, ja cu da ih odtuniram sa firew na 130x97px za meni.. text-bez cenzure :D ... ajde, barem dvoje da puste slicice pa da pustim stranicu :).. pozz
Dimke Posted December 17, 2005 Report Posted December 17, 2005 jel moze jedan Monstertruck, land rover freelander modifikacija?
ZAMAK Posted December 17, 2005 Report Posted December 17, 2005 :) DOBRA JE IDEJA ALI SAMO POLAKO :mellow: I VIDECEMO NESTO UBUDUCE DA POSALJEMO NESTO ZANIMLJIVO ... :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:
flash_back Posted December 17, 2005 Author Report Posted December 17, 2005 jel moze jedan Monstertruck, land rover freelander modifikacija? <{POST_SNAPBACK}> aformative :) (nadam se da ima bodykit i spojler :blink: :D sala)
Dimke Posted December 17, 2005 Report Posted December 17, 2005 aformative :) (nadam se da ima bodykit i spojler :blink: :D sala) <{POST_SNAPBACK}> Pa neche da seche krivinu i juri 200,mislim :)POZ
flash_back Posted December 18, 2005 Author Report Posted December 18, 2005 opusteno :)) za sada je samo markovicd. bacio sliku... ajde i javno da kazem... slobodno bacite vise od jedne fotografije.. malo je glupo da pravim poseban page za jednu fotku, right? btw, zranuh se... sajt mesecno obicno ima standardnih 2000 ~ 6000 visita... prekjuce nabio rekordnih 1963 visita, a juce 2250... jos sada kada pustim BMW E30 bice veselo :))) pozz, i bacajte radove da se deda mraz ne naljuti i ode u toplije krajeve
flash_back Posted December 18, 2005 Author Report Posted December 18, 2005 (edited) i.....? edit: slobodno recite ako vam se ideja ne svidja, da ni vi, a ni ja ne gubimo vreme bez veze... :) Edited December 18, 2005 by flash_back
[vlada] Posted December 18, 2005 Report Posted December 18, 2005 poslacu ti i ja samo da napravim jos neke slike. Da moram i internet da uplatim.Nemas brige dobices slike.Pozdrav! ps. jos jedan pozdrav za ideju ;)
flash_back Posted December 18, 2005 Author Report Posted December 18, 2005 Cool :) to ce biti dva rada, dovoljno za pustanje page-a :)) sta mislite, da ubacim ispod link ka dz forumu, tj. to 3D car tuning sesion? bilo bi ok, right.. pozz, i ako neko ima noviji 3d max neka mi baci pp da se malo i ja igram modelara :)) btw, kako da se niko nije setio da natunira jednog BMW-a E30 ? ;)
flash_back Posted December 18, 2005 Author Report Posted December 18, 2005 ^ e i nemoj da se trudite za BMW E30.. ;) .. ja cu da ga natuniram cim bane deda mraz i donese mi 3D Max
[vlada] Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 dobar je bmw samo tesko je naci za starija kola dobar bluerpint jer su nekako disproporcionalni i onda se javljaju greske pri modelovanju i to smara, tako da kad trazis bluerpint pogledaj da ima i neko ko je i radio na njemi i da je uspeo da nesto napravi tako da ides na sigurno ;) p.s. uskoro ti saljem slike, samo ovih dana pocele slave pa nikako da se nateram da sednem za komp i odradim to da ti posaljem :D poz
flash_back Posted December 20, 2005 Author Report Posted December 20, 2005 ,Dec 20 2005, 01:45] dobar je bmw samo tesko je naci za starija kola dobar bluerpint jer su nekako disproporcionalni i onda se javljaju greske pri modelovanju i to smara, tako da kad trazis bluerpint pogledaj da ima i neko ko je i radio na njemi i da je uspeo da nesto napravi tako da ides na sigurno ;) <{POST_SNAPBACK}> ^ imacu to u vidu cim se dohvatim Maxa :) ,Dec 20 2005, 01:45] p.s. uskoro ti saljem slike, samo ovih dana pocele slave pa nikako da se nateram da sednem za komp i odradim to da ti posaljem :D <{POST_SNAPBACK}> natenane, totalno te razumem :) , i meni je slava, samo sto ja slavim uz GMS Reload :D pozz
markovicd. Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 evo ja rendam ;) ... chim zavrshim saljem ti... uradio sam za sada 3 slike :)
Dimke Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 JA imam, kao poster, i josh par slobodnih.Kad zavrshim okachichu. Poz
flash_back Posted December 23, 2005 Author Report Posted December 23, 2005 ^ natenane drugar :)) ..i ja sam se zavukao sa nekim php i cgi scritama, i necu nista binije da radim na sajtu dok ih ne izvalim :blink: (not included 3D Tuning:) pozz i saljite slike
[vlada] Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 kad budem pravio slike jer bi ti bilo lakse da stavljam neku belu pozadinu bez senki i bez icega ili da ostavim senke sa belom pozadinom?
flash_back Posted December 23, 2005 Author Report Posted December 23, 2005 ako mislis na slike za tvoj page, radi kako mislis da je najbolje! ako mislis na header 625x75px moze brate mili i sa "onom" wall pozadinom i bez nje, i sa senkom i bez nje... znaci brate kako ti mislis da je najbolje, ustvari najjace :) tnx i pozz, steva
[vlada] Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 Ok ja cu ti poslati neke vec koje sam kacio na forum ako nije problem, a mogu ako hoces da odradim jos neke slike jer mi je vecina slika iz istog ugla.
flash_back Posted December 24, 2005 Author Report Posted December 24, 2005 moze matori i jedan huge thanks unapred za header! pozdrav
Recommended Posts