Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Pozdrav pre svega :))

..retko zalazim u "ove" vode, jer svaki put kada vidim naturinan autic dodje mi da zaplacem jer nemam jedan pravi...

anyway, fan sam za tuningom (tu se bar razumemo :D), i mislim da bi bilo lepo da npr: prva tri pobednicaka tuning modela izlozimo na mom sajtu sa svim autorskim pravima... sta mislite o ideji?

btw, jer ima neko da je iz BG-a i da je voljan da mi pozajmi max 7 ili 8? hteo bih da se oprobam u 3D-u :)

Edited by DamjanMX
Posted

evo ga link

malo sam se igrao u css-u, ako neko misli da nije dovoljno, slobodno kritikujte :))

elem, u pavu si man, loma je glupo "samo prva tri"... svako ko zeli da pokaze autic to i moze uciniti.. samo neka mi baci e-mail sa slikama i tekstom (nick, mail, info) i dobija svoj page..

heheh deda mraz banuo pre vremena icon_wink.gif

neke ideje ili predlozi?

Posted

pa ne ono ja samo rekoh :D... nisam nista insistirao da okacis ... :)

malo nas je zavrshilo za sada :(

Ja , Valerij , Vlada i Angel ( koji je josh malo pa gotov , samo koliko vidim ostavio je sa strane projekat vec 2 meseca jer nema vremena ) ...

a ostali rade... :)

Posted

ma nista care, bacite mi slike na 3D-Tuning@overheat-tuning.com, samo plese, razbite 10 fotki na nekih 5 mailova jer mi mnogo cesto (bas sam nacitan:) puca veza... :angry:

fotografije bacite u rezoluciji koja vam se svidja... velicina - no limit, ja cu da ih odtuniram sa firew na 130x97px za meni.. text-bez cenzure :D ...

ajde, barem dvoje da puste slicice pa da pustim stranicu :).. pozz

Posted

:) DOBRA JE IDEJA ALI SAMO POLAKO

:mellow: I VIDECEMO NESTO UBUDUCE

DA POSALJEMO NESTO ZANIMLJIVO ...

:huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

Posted

opusteno :))

za sada je samo markovicd. bacio sliku... ajde i javno da kazem... slobodno bacite vise od jedne fotografije.. malo je glupo da pravim poseban page za jednu fotku, right?

btw, zranuh se... sajt mesecno obicno ima standardnih 2000 ~ 6000 visita... prekjuce nabio rekordnih 1963 visita, a juce 2250... jos sada kada pustim BMW E30 bice veselo :)))

pozz, i bacajte radove da se deda mraz ne naljuti i ode u toplije krajeve mrgreensanta_red.gif

Posted

Cool :) to ce biti dva rada, dovoljno za pustanje page-a :))

sta mislite, da ubacim ispod link ka dz forumu, tj. to 3D car tuning sesion? bilo bi ok, right..

pozz, i ako neko ima noviji 3d max neka mi baci pp da se malo i ja igram modelara :))

btw, kako da se niko nije setio da natunira jednog BMW-a E30 ? ;)

Posted

dobar je bmw samo tesko je naci za starija kola dobar bluerpint jer su nekako disproporcionalni i onda se javljaju greske pri modelovanju i to smara, tako da kad trazis bluerpint pogledaj da ima i neko ko je i radio na njemi i da je uspeo da nesto napravi tako da ides na sigurno ;)

p.s. uskoro ti saljem slike, samo ovih dana pocele slave pa nikako da se nateram da sednem za komp i odradim to da ti posaljem :D

poz

Posted
,Dec 20 2005, 01:45]

dobar je bmw samo tesko je naci za starija kola dobar bluerpint jer su nekako disproporcionalni i onda se javljaju greske pri modelovanju i to smara, tako da kad trazis bluerpint pogledaj da ima i neko ko je i radio na njemi i da je uspeo da nesto napravi tako da ides na sigurno ;)

^ imacu to u vidu cim se dohvatim Maxa :)

,Dec 20 2005, 01:45]

p.s. uskoro ti saljem slike, samo ovih dana pocele slave pa nikako da se nateram da sednem za komp i odradim to da ti posaljem :D

natenane, totalno te razumem :) , i meni je slava, samo sto ja slavim uz GMS Reload :D

pozz

Posted

^ natenane drugar :))

..i ja sam se zavukao sa nekim php i cgi scritama, i necu nista binije da radim na sajtu dok ih ne izvalim :blink: (not included 3D Tuning:)

pozz i saljite slike

Posted

ako mislis na slike za tvoj page, radi kako mislis da je najbolje! ako mislis na header 625x75px moze brate mili i sa "onom" wall pozadinom i bez nje, i sa senkom i bez nje... znaci brate kako ti mislis da je najbolje, ustvari najjace :)

tnx i pozz, steva