Freak Inc. Posted January 20, 2005 Report Posted January 20, 2005 Nastavljamo sa kolumnom Nadežde Milenković iz Vremena.
Freak Inc. Posted January 20, 2005 Author Report Posted January 20, 2005 Obucite Cicu Šta je tipično muško ponašanje? Da smotaju, kresnu i onda zapale. Ne, nisam to ja smislila, pročitala sam. I to ne u nekom priručniku za ucveljene dame, već na bilbordima. Obucite Cicu
Freak Inc. Posted February 5, 2005 Author Report Posted February 5, 2005 Svetska gibanja Mediji javljaju da je još pre dve godine, dakle za vreme prošle vlade (uta-ta!), pokrenut nacionalni program čiji je cilj da se smisli neki naš brend. Nemoj ti meni mešanje kultura
headcutter Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 nema u svakom bas vremenu link za kolumnu... da li je na onom seminaru, art direktora, na nadezdinom predavanju bila mozda neka ideja o kreiranju nekog bloga... pozdrav Freak... welcome back...
Freak Inc. Posted February 7, 2005 Author Report Posted February 7, 2005 Thnx. Good 2B back. Naravno da nije bilo ni reci o tako necemu kao sto je blog. Drugo, ona mi se ne cini kao zena koja bi se na taj nacin exponirala. Uostalom, vec neko vreme zivi povuceno na selu, a u BG dolazi samo kada ima posla... Ali, zato je Zona tu. Ovo sam i zamislio kao inspiraciju ljudima koji imaju nesto da kazu o losem advertajzingu, neka vrsta NeZelimDaBudemUNjemu ogledala svakome od nas...
Freak Inc. Posted February 25, 2005 Author Report Posted February 25, 2005 Igre na nesreću Jeste li videli onaj oglas Ministarstva finanasija "Jedan poziv menja sve"? Onaj koji ima telefon – staklenu kasicu-prasicu u kojoj se vidi petstodinarka? Nije fašizam, samo bećarski porez
Freak Inc. Posted March 21, 2005 Author Report Posted March 21, 2005 Mraketing Da li ste otpratili sve zakone koje je Skupština usvajala u poslednje vreme? Niste? Totalno pomračenje uma
headcutter Posted March 21, 2005 Report Posted March 21, 2005 mislim da je ovo ubedljivo najlosija Nadezdina kolumna... sve sto okacis ovde trudim se da procitam... ali jbg... ovo mi vise lici na Tijanicevu/Tirnanicevu kolumnu pre nego njenu... steta... a ima toliko drugih tema za pljuvanje... nadam se da ce uskoro na stari put...
Freak Inc. Posted March 21, 2005 Author Report Posted March 21, 2005 Pazi... Slazem se, pa i vise od toga! U poslednje vreme se mnogo politizovala. Kako sama kaze, ova Vlada je kriva za to, ali ipak... Cak se pojavila i kao deo nekakvog udruzenja feministkinja protiv exploatacije zena+prostote u advertajzingu, i to sve sa (cini mi se) Kajganickom, ili nekom slicnom... Jbg... Enivej, posto se poslednja dva kufera nisu dala linkovati, okacio sam ovaj, da ispostujemo kakvu-takvu dinamiku. Bajdvej, eto idealne prilike da se neko odavde osmeli da kaze nesto olosim reklamama...
senchy Posted March 24, 2005 Report Posted March 24, 2005 uh, ovo mi je bas kao neka zadusna baba koja sedi ispred kuce i pljune svakog ko prodje. Ocekivala sam mnogo vise od nje.
Freak Inc. Posted April 25, 2005 Author Report Posted April 25, 2005 Ko rukom odneseno Ako ste depresivni ovih dana, a hoće to u proleće, u Srbiji naročito, predlažem da pogledate neki novi spot. Ko rukom odneseno
Freak Inc. Posted April 28, 2005 Author Report Posted April 28, 2005 Raspameti! Studija o izvodljivosti, koja mož´ da znači, ali ne mora da bidne značajna, unela je pometnju i u reklamni biznis. Mnogo više umemo nego što znamo
Freak Inc. Posted May 21, 2005 Author Report Posted May 21, 2005 Udri muški Naš budući zakon o oglašavanju isti je kao švajcarski. Ali ne zakon nego sir. Nemamo udruženje za zaštitu muškaraca
mungos Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 Pogledao sam tekstove onako random. Zaista, ne vidim ništa eksta interesatno/inteligentno u ovim kolumnama. Totalno sterilno, nemaštovito i dosadno, uz obavezne dnevnopolitičke komentare. Mislim, Džamićevim kolumnama iz devedesetih ni do koljena...
the.harvester Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 Šta znam, ne bih se složio da su dosadni, meni je uvek interesantno da pročitam novu kolumnu.
headcutter Posted June 5, 2005 Report Posted June 5, 2005 kolumna je tu... bilo to interesantno ili ne... FreakInc nas obavestava kada je nova okacena, jer Vreme ne kaci bas svaku... tako da na izvolte...
Freak Inc. Posted June 6, 2005 Author Report Posted June 6, 2005 Ko se pravi Englez Da ne bi povredili osećanja nekadašnjih neprijatelja, a današnjih prijatelja, Englezi su odlučili da istorijsku bitku kod Trafalgara ne prikažu kao borbu zavađenih država, već kao sukob dva tima – crvenog i plavog. A možda bismo ipak mogli da se ugledamo na njih
Freak Inc. Posted June 23, 2005 Author Report Posted June 23, 2005 Starosna granica Eto, a smejali ste se kad su poturali tezu da smo narod najstariji. Dobro, među najstarijima smo. Pa valjda za to neko mora da plati
Freak Inc. Posted July 10, 2005 Author Report Posted July 10, 2005 OX I MORON Ako ste odgledali sve one spotove za OX deterdžente Najbolje za veliku nuždu
Freak Inc. Posted July 22, 2005 Author Report Posted July 22, 2005 Sve je u pitanju Koja vam je reklama draža – ona za uloške ili ona za deterdžent? Šta biste radije podržali: obeležavanje Srebrenice ili gej paradu
Freak Inc. Posted August 6, 2005 Author Report Posted August 6, 2005 Ljepota poroka Šta kažete na spotove kojima se Crna Gora reklamira stranim turistima u Srbiji? Crni humor da bolje pocrnite
Freak Inc. Posted August 22, 2005 Author Report Posted August 22, 2005 Boljitak Sećate li se kad sam vam rekla da je P&G, inače vodeći svetski proizvođač uložaka, pelena, sredstava za pranje veša, kose, zuba... Posle svega smo zaslužili da nam već jednom skinu ove siledžijske reklame
Freak Inc. Posted September 8, 2005 Author Report Posted September 8, 2005 Car je (bin)go! Nova društvena igra u svetu zove se bullshit bingo. Ja sam jednom već pobedila
Freak Inc. Posted September 25, 2005 Author Report Posted September 25, 2005 Para na paru ide Jeste li primetili onaj spot koji počinje sa "Poznato je da su žene darežljive"? Ne, nije reč ni o kakvom bezobrazluku, već o reklami za uloške. A da smo troškadžije – jesmo
Freak Inc. Posted October 7, 2005 Author Report Posted October 7, 2005 Pinokio, izvini Drugima je najzad dozlogrdilo da stalno budu "drugi" i da baš u svačijoj reklami statiraju izigravajući "druge deterdžente", "ostale paste za zube", "obične šampone"... Kao da su političari, a ne reklame
Recommended Posts