Jump to content

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

nema u svakom bas vremenu link za kolumnu...

da li je na onom seminaru, art direktora, na nadezdinom predavanju bila mozda neka ideja o kreiranju nekog bloga...

pozdrav Freak... welcome back...

Posted

Thnx. Good 2B back.

Naravno da nije bilo ni reci o tako necemu kao sto je blog. Drugo, ona mi se ne cini kao zena koja bi se na taj nacin exponirala. Uostalom, vec neko vreme zivi povuceno na selu, a u BG dolazi samo kada ima posla...

Ali, zato je Zona tu. Ovo sam i zamislio kao inspiraciju ljudima koji imaju nesto da kazu o losem advertajzingu, neka vrsta NeZelimDaBudemUNjemu ogledala svakome od nas...

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

mislim da je ovo ubedljivo najlosija Nadezdina kolumna... sve sto okacis ovde trudim se da procitam... ali jbg... ovo mi vise lici na Tijanicevu/Tirnanicevu kolumnu pre nego njenu...

steta... a ima toliko drugih tema za pljuvanje... nadam se da ce uskoro na stari put...

Posted

Pazi... Slazem se, pa i vise od toga! U poslednje vreme se mnogo politizovala. Kako sama kaze, ova Vlada je kriva za to, ali ipak... Cak se pojavila i kao deo nekakvog udruzenja feministkinja protiv exploatacije zena+prostote u advertajzingu, i to sve sa (cini mi se) Kajganickom, ili nekom slicnom...

Jbg...

Enivej, posto se poslednja dva kufera nisu dala linkovati, okacio sam ovaj, da ispostujemo kakvu-takvu dinamiku.

Bajdvej, eto idealne prilike da se neko odavde osmeli da kaze nesto olosim reklamama...

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Pogledao sam tekstove onako random. Zaista, ne vidim ništa eksta interesatno/inteligentno u ovim kolumnama. Totalno sterilno, nemaštovito i dosadno, uz obavezne dnevnopolitičke komentare.

Mislim, Džamićevim kolumnama iz devedesetih ni do koljena...

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...