Jump to content

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Da vidimo, imam Baraku u divxu, trazim DVD, ali me interesuju i ostala ostvarenja istog autorskog tandema. Cek da proverim sta ima u zapcu, ako nema tamo mozda ima... na vr' mi jezika.

Kome je stalo, i ima nekog viska love ima DVD klub u StravaCentru Treci Svet se valjda zove, tamo ima svakojaki cudesa ovog tipa, cak i DVD BARAKA... cuj, cak, ima zaista mnogo ozbiljnih stvari... sta nema, moze da se i naruci...

Posted

Ja imam Baraku na Divxu, a ostale sa ovog spiska cu se potruditi da nabavim.

Takodje, spisku bih dodao:

- Delicatessen

- Cite des Enfants Perdus (City of Lost Children)

- Citade de Deus

- Memento

svi navedeni su zaista sjajni, upravo zbog fantasticne fotografije

Posted

Ja sam gledao neki: "Dernier Trappeur" bio je do skoro na satelitu, sniman je u Kanadi, dosta mi se dopao...

Film nema neku pricu, ali su predeli vishe nego interesantni...

(iam ga na DVD (dvd + nema advertisinga) mogu da ga posaljem abdee-ju zbog poklona...)

Pozdrav,

Bokey

Posted

Ja skidam baraku u HDTV-u, ako vam se ne žuri.

Zanimljivo je da nije pomenut Koyaanisqatsi, kao i druga dva dela Qatsi trilogije.

Takođe, i filmovi češke škole imaju sjajnu fotografiju, a nisu pomenuti.

A da, imam i Beri Lindona.

Posted
Ja skidam baraku u HDTV-u, ako vam se ne žuri.

Zanimljivo je da nije pomenut Koyaanisqatsi, kao i druga dva dela Qatsi trilogije.

Da, ovo sam zaboravio... Setio se kad sam postovao prošli odgovor, ali me mrzelo da editujem i dodajem.. However, ostali naslovi iz tog serijala se dosta teško nalaze. :/

Posted

Uh... pa svasta ste pozaboravljali. Mada nista od pomenutog nije dzabe pomenuto. Osim Povratka koji mislim da nije u klasi navedenih.

E ako se pominje La Cite des Enfants Perdus onda je neophodno pomenuti i Život je čudo, Doberman, Veridba je dugo trajala... pa i ali mnogo manje Underground i Crna macka beli macor.... koji je razlog ... hm... i sta im je zajednicko....

ako ste orni mozemo i da natempiramo da upoznate "razlog" .... cesto je u Srbiji a i neki mi je rod... zako da eto kad budete mitingovali, spojimo ugodno sa korisnim

takodje, Vilko Filač - Doly Bell, itd..

Lars von Trier kontrast - Europa - Idioterne (valjda se tako pise) - Dogvil

A Tarkovski... kakva je fotografija u njegovim filmovima... Ogledalo, STALKER (tvrdim da je najbolja od najboljih), Solaris, pa tek Rubljov... zrtvovanje... malo crno belo pa malo kolor...

to mi je za sada palo napamet...

Živeli