Animatic Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 Pozdrav... Ovo su ukratko neki moji stari i neki novi radovi... nista specijalno... pogledajte http://www.youtube.com/watch?v=a3OuKWEbElo...mp;feature=plcp ako neko ima neki komentar neka slobodno kaze Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikomnen Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 Malo mozda probaj da experimentises sa drugacijim kadrovima i pomeranjem (fly-through) kamere? Ovako deluje kao da si nabacivao sve jedno za drugim i snimao sa istim podesavanjima,ne vidi se neka razlika veca ni u idejama ni u kvalitetu animacija sve mi lice nekako od prve do poslednje,pogotovo sto si ih i mesao i seckao (cini mi se da se ona Win Win loptica pojavi na pocetku,pa sredini clipa opet...?). Odnosno ukratko,nema potrebe ovoliko da ih bude i ovako izmesanih,ako saljes nekom ovo kao reel,a ako kacis da animatori analiziraju ovo i da te savetuju opet je logicnije da bude sve odvojeno i posebno reklama po reklama kako bi i u pravom zivotu islo... Jel modeliras sam sve ovo i karaktere i ostale stvari? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Animatic Posted June 10, 2012 Author Report Share Posted June 10, 2012 Pozdrav, kao prvo hvala na komentaru u pravu si, neke reklame su isekane i ponavljaju se vise puta, kao ta win win loptica... Sve animacije sam ja radio, od modela... nisam modelovao samo prase (kamaticu) ali sam ga animirao :) Nisam hteo da davim ljude sa svim animacijama/reklamama posebno pa sam ovako iseckao... evo mog youtube-a linka, pa ako nekog interesuje neka pogleda... http://www.youtube.com/user/animiranereklame?feature=mhee Pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts