3dM@niak Posted May 20, 2012 Report Posted May 20, 2012 Meni je ovo fantastično. Mada sam ocekivao neku barem promenu značajniju do kraja, ali opet mi je super. Jako se suptilno menja, i divno ide uz muziku. Svaka cast. Klip "ni od cega", odlicna veza trake i kuglica....
px325 Posted May 20, 2012 Report Posted May 20, 2012 Meni bas i nije jasno sta je ovo? Sorry I'm stupid :D
bogoljub Posted May 20, 2012 Author Report Posted May 20, 2012 @ 3dM@niak ma nista posebno, malo sam odmarao, slusao muziku i obnavljao matematicko gradivo u cinemi ( odnosno trpao 3.14 u XPressu ), u svakom slucaju tnx @ px325 nema sta tu da ti bude jasno, moebijusova traka je iracionalan geometriski oblik
px325 Posted May 23, 2012 Report Posted May 23, 2012 Aha, pa onda si trebao da mi ostavis neki link do objasnjenja sta je moebijusova traka posto nikada nisam cuo za to. Pogledao sam, na vikipediji i naucio nesto novo, tako da za ovim coveculjkom nema potrebe i osecam se uvredjeno. Mogao si na mnogo lepsi i pristojni nacin to da mi objasnis. Inace, koja je svrha animacije?
mae Posted May 27, 2012 Report Posted May 27, 2012 i meni je ovo super.. odlično uklopljena muzika i kolorit.. moram priznati da pustim povremeno da se opustim. ;) možda mala šteta što nije hd :P
Recommended Posts