Kal-El Posted December 31, 2005 Report Posted December 31, 2005 'Bem ti, al' dobro izgleda, svaka ti cast, bilo bi interesantno da pokusas sa starijim kolima iz 60' ili 70'
[vlada] Posted December 31, 2005 Author Report Posted December 31, 2005 Hvala na komentaru :D pa hteo sam prvi put da pravim mustanga iz 70'-e ali blueprint je bilo mnogo los, pa sam odustao, ali napravicu neki stariji model jer ima mnogo dobrih samo da blueprint bude dobar.
Kal-El Posted January 1, 2006 Report Posted January 1, 2006 Probaj sa Dodge-om ili Pontiac-om, trebalo bi da bude dobro
[vlada] Posted January 1, 2006 Author Report Posted January 1, 2006 Ako imas blueprint okaci na post pa da probam ;) pozdrav! ps Srecan nova!
[vlada] Posted January 2, 2006 Author Report Posted January 2, 2006 Evo malo sam bio vredan pa da okacim jedan od finalnih rendera.Ima jos samo da se malo smire ovi praznici pa da to sve okacim ;) Pozdrav!
[vlada] Posted January 4, 2006 Author Report Posted January 4, 2006 Evo jos slika pa slobodno komentarisite. Sad samo da smislim za tuning pa da to zavrsim.
vegass Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 Jedan predlog za tuning...molim te nemoj da stavljas nikakve vinyle...upropastit ces ovako fin auto... ovo je po mom misljenju najbolje tunirana alfa gt (novitec) http://www.novitec.co.jp/net/line-up/alfa/...20X-Supero.html
[vlada] Posted January 4, 2006 Author Report Posted January 4, 2006 Koja zver.Mnogo dobro izgleda.Pa to sto kazes za vinile nisam pravo da ti kazem ni planirao mnogo da cackam oko kola jer su sama po sebi spustena i nabudzena, tako da ce biti nekoliko ispravka oko stock verzije ali nece mnogo odstupati od, kao sto sam vec rekao, stock verzije ;) ps. Sta mislis o stock verziji?
vegass Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 ,Jan 4 2006, 22:35]Sta mislis o stock verziji? <{POST_SNAPBACK}> Fino, fino, nema sta....vise mi se svidja od bmw-a ;)
[vlada] Posted January 4, 2006 Author Report Posted January 4, 2006 Hvala , ali bmw je ipak dzip, a ovo je pravi auto za tuning tako da se i meni vise svidja jer je nekako stvoren za tuning ;)
[vlada] Posted January 5, 2006 Author Report Posted January 5, 2006 hvala pirates.Jel imas neku ideju za tuning?
forgotten Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 Au Vlado... Gledajuci ga ovako pitam se koji ce mu ku(BiiiP!!!) tuning. Auto je sam po sebi "sredjen", a i toliko si ga dobro uradio da nema potrebe za tuningom. Jednom recju - prelepo.
[vlada] Posted January 5, 2006 Author Report Posted January 5, 2006 @forgotten hvala ti na kritikama. To da mu ne treba tining si u pravu, ali napravicu mu nesto to je vise neko sigurno jer cu mu doterati neke stvari da izgleda jos bolje, ako je to ikako moguce ;)
markovicd. Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 stvarno ja ni sam ne znam sta bi dodao Alfi.. ona je tako.... perfektna :)))) ja da sam na tvm mestu ne bih nista dirao ostavio bi je ovakvu ... ali bih uradio enterijer do maximuma!
[vlada] Posted January 5, 2006 Author Report Posted January 5, 2006 Pa za enterijer sam nesto razmisljao ali to se i najmanje vidi.Ne znam videcu.
strig Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 bravo care... dobro je ispala.stvarno mi se svidja boja avta na tvojim renderima... eto pa i malo kritike, fale oni mali detajli : prednji brisaci stakla , kljuke na vratima, blinkeri na blatnicih, antena na stražnom delu... ako ces je tunirati onda ja ne bih ni stavo kljuke na (lambo) vrata, stavi npr. onu shark antenu itd. (to je moje misljenje...) ....inace stvarno super! poz
[vlada] Posted January 6, 2006 Author Report Posted January 6, 2006 Hvala i tebi na kritikama ;) Sto se tice detalja, pa ovako.Brisace, kvake i antenu nisam hteo da stavljam jer mi se nije svidelo kako izgleda pa sam ih sklonio.Nekako su kvarili linuju auta, pogotovo antena i kvake. E sad pomenuo si migavce na blatobranima, pa ne znam kako fale kad sam ih stavljao, imas ih nazad i napred, ali dobro nema veze. Za tuning cu videti jos nista nisam poceo samo jos u glavi smisljam sta bih radio i kako bi to sve izgledalo.
SomebodySomeone Posted March 22, 2006 Report Posted March 22, 2006 Pa ovo stvarno izgleda preterano i bez tuninga,ali mozes mu staviti "rep"...seti se malo undergrounda ako si igrao :)
[vlada] Posted March 22, 2006 Author Report Posted March 22, 2006 Da da imam to na umu, samo da ga previse ne upropastim sa tim dodacima sve minimalno.Na sajmu automobila sam bas video alfu gt i mnogo je dobra bila je crne boje, ali crvena je daleko lepsa, samo ne bih se bunio da mi neko da crnu :D
imandic Posted July 30, 2006 Report Posted July 30, 2006 Nisam od pocetka ukljucen u pricu, pa me interesuje jedan detalj koji mi upada u oci, a to su farovi...Malo odskacu od trenutnog alfinog fazona, nekako mi lice kao da su skinuti sa punta...Ne kazem da su losi, ali bi ja ubacio okrugle nosace sočiva sa Alfe 159...Takodje bi malo spustio gornji deo fara (kao da ima "obrve")... U svakom slucaju svaka cast... Model cu uz Vladinu dozvolu postaviti i na Alfa Romeo Club Serbia site... Pozdrav, Ivan Mandic www.imandic.com www.arcs.org.yu webmaster
[vlada] Posted September 4, 2006 Author Report Posted September 4, 2006 Alfa je okacena na sajt :) Link (do galerije) pa ko zeli moze da vidi..
Recommended Posts