markovicd. Posted December 12, 2005 Report Posted December 12, 2005 odlichan izbor auta dovla !:) ... ja mislim da cu i ja da odradim ali ovako obichan Shelby gt500 a.k.a elonora :)
[vlada] Posted December 12, 2005 Author Report Posted December 12, 2005 da da i to je dobar auto.Ja cu ovaj za pocetak odraditi stock pa cu videti da li cu ga bidziti.Ne znam nisam siguran da li treba ista dodavati tom autu koji je sam po sebi savrsen! ;) pozdrav!
strig Posted December 17, 2005 Report Posted December 17, 2005 uskoro??????? :unsure: pa sigurno si vec nesto napravio...ajde da vidimo.... pa sretno na ispitima....
[vlada] Posted December 17, 2005 Author Report Posted December 17, 2005 bice ovih dana zavrsio sam sa ispitima pa cu sad da to okacim.Hvala na opomeni ;)
[vlada] Posted December 20, 2005 Author Report Posted December 20, 2005 Evo slika za sad probnih, nateracu se pa da ovo zavrsim pozdrav ;) !
Viper Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 Odlican pocetak, brzo to tebi ide ako je ovo prvi update. Nego, jel ovo brazil, ja mislio da svi predjose na VRay
[vlada] Posted December 20, 2005 Author Report Posted December 20, 2005 brazil samo. pa kad modelujem koristim se tehnikom box modeling i onda i ide brze. ;) ovo sam za neka 2-3 dana po malo i evo okacio slike. Sad jos malo radim onaj bmw pa cu da nastavim alfu i da je lepo sredim. poz
markovicd. Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 lepo vlado , lepo ... samo malo mi deluje nedovrshena ova ostra linija kada prelazi u normalni deo... ja mislim da je taj prelaz blazi ? ovako bode ochi ... i definishi josh branike!
[vlada] Posted December 20, 2005 Author Report Posted December 20, 2005 ma ovo ima jos da se radi.Sto se tice tog prelaza to je zbog senke koju pravi skylight pa izgleda kao da je neko isekao nozen ali kad stavim materijal sa kola sve izgleda ok. Prednji branik jos nisam ni poceo, zadnji je skoro gotov.
dlccar Posted December 25, 2005 Report Posted December 25, 2005 Za sad je super!! ;) Mogao bi da uradiš i test sa materjalom.. da vidimo kako izgleda sa refleksijom! Da li za finalni rendering (gotovih modela automobila) koristiš brazil??? Zanimaju me podešavanja za car-paint!! :) p.s. Inače ovaj model alfe je neviđeno dobar kada se gleda sa strane i od nazad... Ali od napred je tol'ko ružan da to moram ovde da napišem!!! :D To važi i za ostale automobile iz game tog proizvođača... Prava lepotica je bila recimo AlfaRomeo 156 (prva verzija). Naravno ovo je subjektivno!
[vlada] Posted December 25, 2005 Author Report Posted December 25, 2005 Hvala.Sto se tice test materijal necu ga davati dok ne zavrsim kompletan model.Mozda kad pocne da lici na nesto onda cu okaciti i sa materijalom i dalje je u velikoj izradi. Sto se tice rendera samo koristim brazil i sto se tice matedijala sve je brazil. Car paint ti nije toliko komplikovan jer vec imas omaterijal kod brazil car paint. Jedino to primeni samo menjaj candy color i diffuse, a ostalo ne moras da diras jer sa refleksije koristi belu boju i za fallof koristi crnu kao sto je po difoltu.naravno to ne znaci da ne smes da probas ;) To sto kazes za prednji deo jeste subjektivno jer vecina ljudi misli da je kod ovog modela bas sve lepo podeseno, ali dobro meni se svidja pa sam ga zato i izabrao :)
free passenger Posted December 25, 2005 Report Posted December 25, 2005 Svaka tebi chast choveche i na strpljenju i na znanju !!!
[vlada] Posted December 26, 2005 Author Report Posted December 26, 2005 Ne znam da li da tuniram model ili da ga ostavim ovako?
[vlada] Posted December 26, 2005 Author Report Posted December 26, 2005 Evo danas sam se malo bavio sa alfom pa da postujem.Naravno u isto vreme i materijale stavljam ali kao sto sam rekao kad zavrsim onda saljem sa materijalima. Inace nameracio sam se ovih dana da stock verziju sto pre zavrsim.
[vlada] Posted December 29, 2005 Author Report Posted December 29, 2005 Evo update i probnog rendera cisto da se vidi sa materijalima kako izgleda ;) Jos nisam zavrsio jer se premisljam da li da se bakcem oko unutrasnjosti.Blueprint koji imam nema nikakve reference za unutrasnjost tako da mugu cisto napamet da radim pa ko zna kako ce ispasti, ali dobro videcu nadjem neku referencu za unutrasnjost. Naravno jos nije gotovo, finalni render cu tek raditi. :D Pozdrav!
[vlada] Posted December 29, 2005 Author Report Posted December 29, 2005 hvala ti markovicu. Samo sto sam okacio slike :D
markovicd. Posted December 29, 2005 Report Posted December 29, 2005 pa ja se vratio sa treninga pa video :) i reko da postujem koment; )
[vlada] Posted December 29, 2005 Author Report Posted December 29, 2005 nadam se da ce biti ;) Sad trazim reference za unutrasnjost, pa ako nadjem i to cu uraditi.
bludnik Posted December 30, 2005 Report Posted December 30, 2005 Nemam rijeci svaka ti cast samo nastavi tako.
[vlada] Posted December 30, 2005 Author Report Posted December 30, 2005 Evo malo sam i unutrasnjost radio pa reko' da postujem ;) Mislim da je to to, samo jos da sredim scenu, i da radim onda render.
Recommended Posts