Jump to content

Recommended Posts

Posted

da da i to je dobar auto.Ja cu ovaj za pocetak odraditi stock pa cu videti da li cu ga bidziti.Ne znam nisam siguran da li treba ista dodavati tom autu koji je sam po sebi savrsen! ;)

pozdrav!

Posted

brazil samo. pa kad modelujem koristim se tehnikom box modeling i onda i ide brze. ;)

ovo sam za neka 2-3 dana po malo i evo okacio slike. Sad jos malo radim onaj bmw pa cu da nastavim alfu i da je lepo sredim.

poz

Posted

ma ovo ima jos da se radi.Sto se tice tog prelaza to je zbog senke koju pravi skylight pa izgleda kao da je neko isekao nozen ali kad stavim materijal sa kola sve izgleda ok. Prednji branik jos nisam ni poceo, zadnji je skoro gotov.

Posted

Za sad je super!! ;)

Mogao bi da uradiš i test sa materjalom.. da vidimo kako izgleda sa refleksijom!

Da li za finalni rendering (gotovih modela automobila) koristiš brazil??? Zanimaju me podešavanja za car-paint!! :)

p.s.

Inače ovaj model alfe je neviđeno dobar kada se gleda sa strane i od nazad... Ali od napred je tol'ko ružan da to moram ovde da napišem!!! :D To važi i za ostale automobile iz game tog proizvođača... Prava lepotica je bila recimo AlfaRomeo 156 (prva verzija). Naravno ovo je subjektivno!

Posted

Hvala.Sto se tice test materijal necu ga davati dok ne zavrsim kompletan model.Mozda kad pocne da lici na nesto onda cu okaciti i sa materijalom i dalje je u velikoj izradi. Sto se tice rendera samo koristim brazil i sto se tice matedijala sve je brazil. Car paint ti nije toliko komplikovan jer vec imas omaterijal kod brazil car paint. Jedino to primeni samo menjaj candy color i diffuse, a ostalo ne moras da diras jer sa refleksije koristi belu boju i za fallof koristi crnu kao sto je po difoltu.naravno to ne znaci da ne smes da probas ;)

To sto kazes za prednji deo jeste subjektivno jer vecina ljudi misli da je kod ovog modela bas sve lepo podeseno, ali dobro meni se svidja pa sam ga zato i izabrao :)

Posted

Evo danas sam se malo bavio sa alfom pa da postujem.Naravno u isto vreme i materijale stavljam ali kao sto sam rekao kad zavrsim onda saljem sa materijalima.

slika40bx.jpg

Inace nameracio sam se ovih dana da stock verziju sto pre zavrsim.

Posted

Evo update i probnog rendera cisto da se vidi sa materijalima kako izgleda ;)

Jos nisam zavrsio jer se premisljam da li da se bakcem oko unutrasnjosti.Blueprint koji imam nema nikakve reference za unutrasnjost tako da mugu cisto napamet da radim pa ko zna kako ce ispasti, ali dobro videcu nadjem neku referencu za unutrasnjost.

slika124oc.jpg

slika133mx.jpg

slika143yn.jpg

slika154uj.jpg

Naravno jos nije gotovo, finalni render cu tek raditi. :D

Pozdrav!