Jump to content

Recommended Posts

Posted
da ne dobijaš neku kintu od klika? Ko će ovo pregledati........

:D To bi uistinu bilo sjajno, ali ne zarađujem ništa - ni sa klikom, ni bez klika. Kome je mrsko nek ne pogleda fotke.

Posted
Tebi je baš mrsko da kršteno postaviš fotke kao što ih svi drugi postavljaju?

Zašto ovolika briga da li će moje fotke biti viđene ili ne? Ja gubim svakako na ovaj način. Ako nekoga zanima tema, on će da klikne, ako nekog ne zanima, neće.

Posted
Zašto ovolika briga da li će moje fotke biti viđene ili ne? Ja gubim svakako na ovaj način. Ako nekoga zanima tema, on će da klikne, ako nekog ne zanima, neće.

Zato što, ako si već došao ovde, onda ima smisla da poštuješ neka ustanovljena pravila i običaje kako bi drugi članovi mogli na normalan način da gledaju to što si postavio. A možeš i da se inatiš ali to će sasvim sigurno biti na tvoju štetu.

Posted

Mogao si tako da okačiš adresu stana gde držiš fotke, pa koga zanima on će doći. Lepo ti je čovek rekao - ako si već došao, trebalo bi da poštuješ ustanovljena pravila.