Jump to content

Recommended Posts

Posted

I druga tema od mene za veceras (odnosno nocas)

Radi se o konceptima za logo dizajnerke enterijera iz Juzne Afrike. Posao je bio specifichan po tome sto je klijentkinja trazila i par predloga za ime. Nakon sto mi je pokazala ovu (uzasnu) sliku kao primer njenog omiljenog stila enterijera, prvo sto mi je palo na pamet jeste Louis XXI, za koji sam predlozio i tag line. Druga imena koja su izasla kao favoriti u diskusiji su IDeya (trazila je da ID bude istaknuto zbog akronima od interior design), IDyllic, Levity

Natalie.png

Pa, sta mislite?

Milos

Posted

Drzim lavor pored sebe od kako videh taj primer njenog omiljenog stila :lol:

slazem se sa masterkom, ta stolica ima do jaja potencijala, s tim sto bi mozda mogao bez te zute boje. Mislim da su dovoljne samo crna i ljubicasta/pink/kojagoddajeboja...

Posted

Mozda da zaboravis na ovo "crveno i roze vole samo koze" i krenes od ove psihodelije na podu i slike na zidu, koje mene opasno vuku na SAD 50-tih godina proslog veka i Odri Hepbern. Kad krenem da razmisljam u tom pravcu onda mi i ovo ostalo ima nekog smisla, mislim na preteranost u svemu u SAD u to vreme.

Dakle, ja bih isao na neki Streamline style, cega vec ima u ovoj prvoj fotelji i oblacima, mada bih izbacio sijalicu i ubacio tu malo ostrine i dinamike.

IDeya deluje kao dobro ime.

• 2 weeks later...
Posted

Jel' ovo radiš za Isidoru :lol:

Fotelja+sijalica (prvi rad) je iz kategorije "zašto se ja ovoga nisam setio" - mnogo mi se sviđa. Lujo sa cvidžama mi je super simpatičan i nekako mi najviše pasuje na tu linkovanu sliku.