magdalenaa Posted March 4, 2012 Report Posted March 4, 2012 pozdrav svima evo ovako, odradio sam vizitke za komsiju koji sljaka navigacije ubacuje mape i ta chuda... ovo sam radio onako drugarski komshijski u pivo! nego, interesuje me dal je moguce da mi iseku ove dve ivice, tj da bude zaobljeno ali razlicito ... i kolika je cena toga... i ako imate neki predlog u vezi stampe i dizajna , da dodam nesto da mu bude ljudski onako, fino! sutra uvece bi isli da predamo na stampu.... http://i42.tinypic.com/33nc0w3.jpg
iguana Posted March 4, 2012 Report Posted March 4, 2012 ok ideja, ali mi je tekst na granici necitljivosti zbog velichine
deus&machina Posted March 5, 2012 Report Posted March 5, 2012 ^ Kvadriram sugestiju u vezi veličine teksta. Taj oblik je naravno moguće iseći, ali cenu ti može reći samo neko u štampariji gde će biti rađeno. Vredi za bolju cenu raspitati se za tako nešto na nekoliko mesta.
aleksandard Posted March 5, 2012 Report Posted March 5, 2012 ^ Kvadriram sugestiju u vezi veličine teksta. Taj oblik je naravno moguće iseći, ali cenu ti može reći samo neko u štampariji gde će biti rađeno. Vredi za bolju cenu raspitati se za tako nešto na nekoliko mesta. Meni se svidja ideja
magdalenaa Posted March 5, 2012 Author Report Posted March 5, 2012 ljudi hvala na predlozima, znaci da text malo povecam, bice bolje sigurno! to su stvari koje ne smem da pogresim jer kad udje u stampu gotovo.... sto se tice oblika, mislio sam da bude klasicna kockasta vizitka, al mi vako bolje....
fourty Posted March 5, 2012 Report Posted March 5, 2012 Nije loše, samo mi roze put nešto kvari sliku. Sklonio bih taj pravac potpuno. U celini mi je sve fino.
magdalenaa Posted March 5, 2012 Author Report Posted March 5, 2012 stavio sam neki gradiant na roze put, vishe je kul..... ok, bice gotovo za 2-3 dana, hvala na predlozima itd. i font sam povecao :)
nno Posted March 6, 2012 Report Posted March 6, 2012 Super samo... ... ja bih izbacio zeleni put lijevo od "info", izbacio tekst "info", povecao podatke i poravnao ih lijevo sa "navigacije". i da, izbacio bih i upaljač :)
Recommended Posts