iguana Posted March 4, 2012 Report Posted March 4, 2012 Dobro veche Bicu kratak. Ovo su prvih par ideja za logo jedne australijske, internet advertizing agencije. Brief je sadrzao ovu rechenicu: "Is it realistic for us to want to capture the essence of an ecosystem but to also be thought of as an internet marketing company – not a fish tank store?! ". Prva ideja je ova na vrhu, a ove druge su neke nerazradjene ideje koje sam danas napravio. Pa, sta mislite? Milos
Dimče Posted March 5, 2012 Report Posted March 5, 2012 Top lista: 1. Poslednja na drugoj slici (koral). 2. Na prvoj slici poslednja (četvrta sipa). 3. Predposlednja na drugoj slici (morska zvezda). Sve je dopadljivo, baš si imao inspiracije. Koral (poslednja ideja) je najlepši za mene. Bez plavog na R i ribice malo intenzivnije (uočljivije). Good job!
Trunks Posted March 5, 2012 Report Posted March 5, 2012 Druga serija mi je vrhunska, u prvoj je dobra hobotnica sama za sebe ali sve zajedno mi malo prenatrpano za internet agenciju. Dobar posao sve u svemu.
lisa Posted March 5, 2012 Report Posted March 5, 2012 Hobotnica je sjajna kao ideja, ali mi je koral najprimenjiviji! Mozda da hobotnica bude odovojena od ispisa i neki jednostavniji font.
vili Posted March 5, 2012 Report Posted March 5, 2012 Poslednje vise lici na sasu nego na koral, al' ajde ;) Edit: doduse morska sasa (anemona) jeste srodna koralima, pa i nije tolika greska :) @hobotnica mi je suvise dobra da bi ostala neiskoriscena, ali mi tipografija poprilicno skripi i doprinosi utisku pretrpanosti koji je trunks napomenuo. Ja bih probao da pojednostavim tu ideju (prvenstveno typo, a mozda malo i samu @hobotnicu)
iguana Posted March 5, 2012 Author Report Posted March 5, 2012 lik je trazio edgy, techno tipografiju pa otuda ta razlika i skripljenje. mada sigurno postoji neki font (ili da sam nacrtam, kao sto sam i odmah uradio) koji bi bolje lezao.
magdalenaa Posted March 5, 2012 Report Posted March 5, 2012 meni je hobotnica extra i natpis je ok, samo mozes mozda de se poigrash sa pozicioniranjem
Zeka Posted March 7, 2012 Report Posted March 7, 2012 Iako su opste (pa i moje) simpatije na strani koral/sasa resenja, cini mi se da "hobotnica" (mada je meni vise meduza..) :) najvise zadovoljava uslov iz brifa: "...be thought of as an internet marketing company..." Dobra je ideja, mozda vredi razraditi drugacije?
Boris Lozac Posted March 8, 2012 Report Posted March 8, 2012 Hobotnica je sjajna, fora sa "@" je steta da ostane neiskoriscena :)
milekinez Posted March 18, 2012 Report Posted March 18, 2012 hobotnica lai bez mesanja deuge boje u pipcima, dobra i kornjaca i jako ono poslednje na dnu
lisa Posted March 22, 2012 Report Posted March 22, 2012 Inicijalni su mi bolji, ali ocigledno si opet naleteo na nekog nemoguceg klijenta.
px325 Posted March 23, 2012 Report Posted March 23, 2012 Od ovog novog, drugi kontigent prvi logo je najjaci! Mislim da bi taj mogao da bude winer jer stvarno otkida koliko je dobar!
DEDA_RUMA Posted March 23, 2012 Report Posted March 23, 2012 Iskreno, meni taj drugi lici na akvarijum...
px325 Posted March 23, 2012 Report Posted March 23, 2012 ^ Ma idealan je kada ti kazem :D Ovi ostali imaju previse elemenata, ovaj je taman, i font i velicina i broj elemenata, ma sve.
nellement Posted March 24, 2012 Report Posted March 24, 2012 onaj svijtlo plavi reef sa orange zvjezdom je nabolji po meni,chist je a ima soul
dsquared Posted April 4, 2012 Report Posted April 4, 2012 C hobotnica kornjaca i skroz zadnji :D :D :D
Recommended Posts