TEDDY Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 @Moderator.... Brisi ovu poruku... posto ja ne mogu...
Urbana_Legenda Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 Poz raja! Ne znam sto znace one rijeci hos i hof zof ping zino hof i tako dalje al' sam skontao da se radi o kritikama... reklama koji su kreirali(bolje da nisu)ovdje u SCG... Ubjedljivo je meni najgora reklama Fast sa debeljkom, em je lose uradjena scena em je pogresno montirana, em lose kadrirano i prije svega nema nikakve veze s Fast(osim sa trcanjem)cigarama... Pa onda slijede Lav pivo, (sve LA reklame su primitivne i glupe i nemaju smisla)reklama koja kaze da su svi Srbi ili balkanci primitivni i da se koriste ljudima... pa onda za uloske i praske i pranje vesa... pa onda ona gloopa animirana patkica... Reklama za Grand...da ne psujem, ona reklama u kojoj Tihi kad se smije izgleda kao magarac ili ko neki debil kad se smije... to me je tako iznerviralo da nisam htio da mu dajem pare na tu glumu(cini mi se da i nije glumio) pa kupujem Alvorada kafu... i u ovoj reklami je u pitanju korupcija. Dobra reklama je... da se sjetim... ne znam... ne postoji. Ubjedljivo najbolja reklama je, naravno nije nasa, al' ova valja: Osim one Koka Koline kad onaj pantomimicar animira ljude da i oni budu pantomimicari i da ujedno i uzivaju...
Freak Inc. Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 Prvi maj Pirot: Italijanci? Ne, Prvomajci!!! Ne videh takvo djubre jos od onih sindikalnih reklama 80-tih.
mjau Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 <_< <_< <_< Nominacije.... Tomatello je skoro pa smeshan spot, slogan odlican... DA! Weifert slogan i razrada preko 'starih srpskih rechi za' je bio zanimljiv i to bi bio Hall of fame... (za sada) E sad, shame duze traje... 1. Pogledati bilborde za MIS scg :lol: 2. Zatim se vizuelno unezveriti bilbordima sa headom 'Ovako to rade umetnici' 3. I definitivno se unistiti reklamom za BK fakultet za menadzment - (vatra gori vatra gori a menadzer u odelu se poliva flasom vode) pod sloganom - Jer menadzeri donose odluke hladne glave :blink: Pitam sebe za dobar bilbord.... pitam se ...pitam se... Sto se tice ideje - showtime- ali realizacija je poor poor Mozda geox bilbordi ;)
_T.A.R.G.A.T_ Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 Prvi maj Pirot: Italijanci? Ne, Prvomajci!!! Ne videh takvo djubre jos od onih sindikalnih reklama 80-tih. WORD² reklama je totalni horor...
DeathCard Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 E sad, nigde ne pishe da mora samo tv reklame, rekli ste kampanje znachi evo moje: [F] Na Subotickom bilbordu bila je reklama: Pivski chep(mali, gore) i tekst "Neocekujte ocekivano" na beloj pozadini(reklama za Belo pivo) za dva dana stavili su i flashu "Neocekujte ocekivano" ja sam se totalno istripovao :lol: ^2 dana stoji samo chep, a treci vec i flasha, skinuli su je brzo ali je bila totalni trip :lol:
marijana Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 HOS: 1. Veterinarski Zavod Zemun:"Da poteče reka mleka". Uplašim se svaki put kad vidim ovu reklamu-krava koja stvarno strašno izgleda sa davi u mleku (?!) i mlatara svojim nekako cudnim i nesrazmerno malim nogicama...Brrrr. Jezivo! 2. Državna Lutrija Srbije-"Češ češ češ dobićeš stan...samo ogrebi i blago tebi". Na stranu glup tekst, ali šta im je ta maskota? Ma koliko se trudila ne mogu da provalim šta predstavlja. Liči mi na nekakav ćoškasti krompir, a nemoguće da im je to bio cilj. Mada, ko zna? 3. Nestle čokolada, ona reklama sa vudu lutkicom. Nije domaća, ali morala sam da je predložim jer me nerviraju što za tako inspirativan proizvod kao što je čokolada ( mmmm...čokolada! ) nisu mogli da se potrude i smisle nešto bolje. HOF: HYPO Banka, stambeni krediti-pre neki dan sam prvi put videla ovu reklamu i dopada mi se ideja, duhovito je, a i dobro izgleda.
Trunks Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 2. Državna Lutrija Srbije-"Češ češ češ dobićeš stan...samo ogrebi i blago tebi". Na stranu glup tekst, ali šta im je ta maskota? Ma koliko se trudila ne mogu da provalim šta predstavlja. Liči mi na nekakav ćoškasti krompir, a nemoguće da im je to bio cilj. Mada, ko zna? Hahaha, i ja sam se isto pitao.
Gospodin Branislav Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 HOS: 2. Državna Lutrija Srbije-"Češ češ češ dobićeš stan...samo ogrebi i blago tebi". Na stranu glup tekst, ali šta im je ta maskota? Ma koliko se trudila ne mogu da provalim šta predstavlja. Liči mi na nekakav ćoškasti krompir, a nemoguće da im je to bio cilj. Mada, ko zna? <{POST_SNAPBACK}> Monstrumi postoje i danas. Draga to je monstrum...neko zlato, papak, krompir, chetvrtasti "smokie", HA!, itd. itd. Dodushe autor je "bash tako hteo". Ha.Ha.Ha. To je HOS. A HOF je Laki Kes...to mi je prvo palo na pamet... :rolleyes:
Natasha Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 Nece te mi verovati sta predstavlja ono stvorenje za "ogrebi i blago tebi" ali izigrava grebalicu...cak moze i da se kupi na nekim prodajnim mestima....ali da horor bude jos veci uopste ne lici kao na tv,tj ono na tv i ne lici na grebalicu... bas su se potrudili ubi boze... iako nije nasa super mi je reklama za M-joy bas suuuuu suuuupeeerrrrr! u svakom slucaju sve je bolje od one "smrdi, smrdi, smrdi!!!" uzas ko da zivimo u kamenom dobu... pozdav!
girlInRush Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 HOS- Cvrcak stednja, ne mogu da se setim koja je banka, ali nikada joj ne bih dala pare!!!
logoholik Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 ...neko zlato, papak, krompir, chetvrtasti "smokie", HA!, itd. itd. hhm, adekvatnije bi verovatno bilo "ku*ac, palac - kriminalac" :) No, ako nesto pustis dovoljan broj puta, ma kakvo g**no bilo nekako ti udje u glavu. Nisam siguran kakve je efekte imala doticna kampanja, ali ne verujem da su lose prosli. Cini mi se da to vise ide u prilog media pool-ovima nego kreativcima. Iako, iz vise razloga, nisam kupovao greb kartice, uhvatio sam samog sebe da pevam "ces, ces", žasu!
kodi Posted December 4, 2005 Report Posted December 4, 2005 HOS evo sad sam video reklamu za MTS 046 ..znachi chist ripoff scena iz filma 4 sobe .... Grrrrr :angry: :angry: :angry:
dobrotje Posted December 5, 2005 Report Posted December 5, 2005 HOF Lutrija srbije- "...a ovo je Samanta, slatka mala kamilica...", jeste malo zastarela, ali fenomenalno, odradjena, montirana, odglumljena... Neka pasta za zube- "...oprostite se sa svojim zubarom na 6 meseci..." YUP ulosci- Devojka DJ sa peglicom ili mini morisom, tako nesto HOS Jelen pivo- "rogonja za sve".
zarkos Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 ITALIJANCHICjI, NE PRVOMAJCI - > HOROR ! <{POST_SNAPBACK}> Ima i nastavak. :(
Marilyn Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 mb cep za zivot lep pij mb pivo i obraduj dzep.... aaaaaaaaaaaaaaa
MESSmedia Posted April 23, 2006 Report Posted April 23, 2006 Evo jedna za moj definitivni HOF, bar za zadnjih 2 sedmice: Reklama za Neskafu. Zapravo, prvi put kada sam je gledao, nisam mogao da pretpostavim kraj. Sve posle je - KULT. Dakle, lik koji krece na posao i nije mu ni do chega. Ulazi u autobus i ... nije mu ni do chega. Drugi lik kasni, trci za autobusom sve u odijelu, akt-tasni i djozlucima i ... spuca se u banderu! A ovom nasem heroju i dalje ... nije ni do chega. Dolazi na posao, pravi nes kafu, otpije gutljaj, pogleda znacajnio - i zacene se od smijeha. Super. Jos samo da nes kafa ima takav efekat, ... budjenja, mislim da su nazvali u reklami. Bar za mene, ja ne pijem nes kafu. Ni poslije reklame!! EDIT: zaboravih nominaciju za HOS: Clanovi iz crne gore sigurno su vidjeli monet reklame za dz. Vidjeh ovdje neke postove u kojima su ljudi istakli da im se svidja reklama, ne i izrada ... postujem misljenja, ali stvarno, treba sagledati reklamu u globalu i ocijeniti objektivno: smatram da je prica IDIOTSKA, pogotovo za ove prostore, stvari koje pocinju sa slovom dz su birane, izgleda ... nasumicno, ili u ocajanju jer se nisu mogli sjetiti nekih kreativnijih, a o ideji da i ne govorimo: prije njih je dz kampanju imala, mislim da jos uvijek traje, kuca hemije, a prije svih njih PLUS comerce, nebitno jesu li detalji same kampanje isti, postoji prepoznavanje upadljivog naziva kod potencijalnih musterija, tako da sve ove kampanje - reklame nemaju intezitet koji bi, mozda, trebalo. A posto Monet ima finansijske, i neke "druge" mogucnosti vise od ostalih, mediji su bombardovani u vecoj mjeri sa njihove strane, pa se ovo "za dz" prepoznaje najvise u kontextu Moneta. Tako da ovo "shame" iz HOS definitivno od mene ide marketing-timu Moneta, zbog nekreativnosti, lose izrade materijala i nevjerovatno tupavog osjecaja koji JA kao prosjecan gledalac i konzument imam posto odgledam tu reklamu.
Gremlin Posted April 23, 2006 Report Posted April 23, 2006 ^^ Owaj, fakat da je kuća hemije imala kampanjicu bolje reći... "praktično za dž"... al je to bilo u veoma stisnutom vremenskom periodu pa baš i ne znam ko je tu koga preteka. Ali meni sama ideja, praktično za dž ne leži... jer apsolutno ništa nije za dž, pa ni to... Za dž su mogli da koriste dok je njihov call centar bio za dž... al kakve koristi imaju od toga, kad ionako nemogu da se otarase swih mogućih i nemogućih kretena koji ih zovu, prosto zato što su za dž. I ja glasam za džekija i džeja... koga su greškom zaboravili... hehehehe A u HOF mogu da dodam i užasno supidne "reklame" RTSa... tj njihow outdor pokušaj... Čemu to? Imaju viška kinte pa malo da se otvore... hahahah
Milan Drca Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 HOS big time: -VODA VODA (bazen) - tehnicki savrsena, koncepcijski potpuni promasaj. Potpuno odsustvo realnosti i osecaja za prostor i vreme. Kome se ta reklama obraca? Krugu dvojke koji u dzepu ima 5000 evra i po jacuzzi u svakom kupatilu. Ko voli iluziju i fantaziranje, bolje da prebaci na neku od TV novela posto duze traju od ove reklame. -skoro sve reklame za kredite - lice mi na mracnu pricu dilera koji vrbuje nove zrtve; uzmi jedan ter, neces ni osetiti... HOF: -LAV pivo (rostilj) - extra ambijent sa neomalterisanom kucom (wild Kaludjerica strikes again) / riba-sponzorusa sa dzipom i pudlom (potpuni pogodak u centar) Nije zgoreg pomenuti neke strane primere za HOF, mozda zbog inspiracije: -reklama za jedno Novozelandsko pivo sa likom koji je replika Peter Jackson-a u debeloj fazi. Masni baja sa repovima u uskom, tesnom sorcicu (nalik onim sa casova fizickog 80-tih) djuska ispred nekog krsa u garazi na retro zvuk 80-tih unoseci se u kameru maznim pokretima. Slogan tipa "ne morate impresionirati druge svojim blabla....dovoljno je da ga ponudite sa XXXX pivom" -vecina reklama za Budweiser pivo Namerno ili slucajno, skoro sve sto sam ovde naveo da vredi tice se vitamina B. pozdrav
zarkos Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 -reklama za jedno Novozelandsko pivo sa likom koji je replika Peter Jackson-a u debeloj fazi.....dovoljno je da ga ponudite sa XXXX pivom" -vecina reklama za Budweiser pivo <{POST_SNAPBACK}> O.T. XXXX je australijsko pivo i to extra dobro!
borko Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 -LAV pivo (rostilj) - extra ambijent sa neomalterisanom kucom (wild Kaludjerica strikes again) / riba-sponzorusa sa dzipom i pudlom (potpuni pogodak u centar) Nije zgoreg pomenuti neke strane primere za HOF, mozda zbog inspiracije: <{POST_SNAPBACK}> jel ima neko u diđitalnom obliku?
nixa Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 HOF : nova reklama za lav pivo ( sa loptom koja leti po srbiji ) :) HOS : well sve ostalo haha ... btw : jel ima neku tu reklamu u digitalnom formatu :) tnx in advance
Recommended Posts