Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nisam u toku sa kretanjima u Srbiji, spada li ona reklamica za Atlas Pils sa DVD-ja uz novine u odgovarajući period? Sem lika koji "glumi" barmena i posljednje "all stars" scene, reklama je totalno cool snimljena, odglumljena i montirana... Divac i Dalipagić su jako dobri, iako ideja nije ništa ekstra.

• Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

... ti & tam pogledam neku Vašu(!) reklamu. (ja iz hrvacke), tak da nisam kompetentan...

.. a kod nas: shame shame shame sve reklame za piva pogotovo ona nova za staročeško ili nešt. sramota na kub. uglavnom jebena produkcija (ima se para, puno se pije), ali idejno ili originalno? nema šanse.

...aide: fame reklama za rondo C (ako ništa onda je originalna), ona s monikom kravič & jaranom iz nightmare stagea...

... e sad neznam kolko V znate za to, mislim imate hrt1, ali nisam ziher dal ima toga tam ili dal gledate to. ma nije ni B_tno.

....ali moram reč da mi je ona reklama za ...hmm mislim da za neko pivo D murjak ganja tipa pa je situacija, a u B_T trče za busom bla bla, originalnija od svih reklama koje su napravili kod nas.

milslim... rspct

ps

nekom strano, drugom domače... :)

Posted
....ali moram reč da mi je ona reklama za ...hmm mislim da za neko pivo D murjak ganja tipa pa je situacija, a u B_T trče za busom bla bla, originalnija od svih reklama koje su napravili kod nas.

milslim... rspct

For God sake, zar toga ima i kod vas? Ostalima: covek prica o jurnjavi pandura i tipa za autobusom. To bese Fast reklama ovde, zar ne? Kad debeljko saplete tipa... Inace, o ovoj reklami sam cuo od prijatelja koji je bio na Noci Reklamozdera. Cini mi se da je portugalska, ali vise ni u to nisam siguran.. Izgleda da je neka above-all agencija resila da radi fransizing u advertajzingu. Sto i nije tako novo <_>

Fuckin' global ad.

Posted

milslim... rspct

For God sake, zar toga ima i kod vas? Ostalima: covek prica o jurnjavi pandura i tipa za autobusom. To bese Fast reklama ovde, zar ne? Kad debeljko saplete tipa... Inace, o ovoj reklami sam cuo od prijatelja koji je bio na Noci Reklamozdera. Cini mi se da je portugalska, ali vise ni u to nisam siguran.. Izgleda da je neka above-all agencija resila da radi fransizing u advertajzingu. Sto i nije tako novo <_<

Fuckin' global ad.

a, kai budes? nema tog kod nas, to sam videl kad sam bil u bg. ali, velim...

neznadoh da nije ¨vasa¨.

prokleta reciklaza & kopiranje.

zivot je postal prebrzi & za dizainere koi se nebreju nosit s time da treba brzo razmisljat. a bedasti su (smo) jer ionak se sve moze videt, i sve se vidi kad tad. kai god se skopira, neko bude provalil vec.

...mislim, pa zivimo u info-dobu....

..ajjjoooojj...

Posted

iritira me gluma onog lika u vajfert reklami, ne onog lika koji ima brkove, nego onog drugog "nasheg, srbina", koji radi i one Vanish reklame (unisticete mi kosulju...). Taj lik mi tako ocajno glumi, barem u ovim reklamama, da mi zednom ne bi prodao ni casu ladne vode sa limunom u pustinji

• 1 month later...
Posted
Ja nisam gledao dotičnu reklamu (a koliko gledam tv, verovatno i neću u skorije vreme...). Jel' može neko da je ukratko prepriča?

Evo ukratko, klinac dodje ispred automata za pivo i ubaci euro, ...ispadne 1 vajfert.....klinac ga odlozi na zemlju.......onda ubaci jos jedan euro i ispadne...jos jedan vajfert, i njega stavi na zemlju................onda ubaci jos jedan euro i popne se na te dve konzerve vjferta da bi pritisnuo taster za AMSTEL koji nije mogao da dohvati................ ;)

• 3 weeks later...
Posted

Da li mi se čini ili niko nije spomenuo onu anti-piratsku kampanju gde onaj lik sastavlja bajk od delova koji nisu originalni i priča dizelaškim glasom?

Ne pamtim nešto toliko glupo. Shvatam šta su želeli da kažu, ali je skroz imbecilno.

Posted
Da li mi se čini ili niko nije spomenuo onu anti-piratsku kampanju gde onaj lik sastavlja bajk od delova koji nisu originalni i priča dizelaškim glasom?

Treba saznati da li je radjeno u originalnom softveru :) :D

Posted

meni je u poslednje vreme kampanja za jelen pivo ubedljivo najgora. Ono bi mi ovde da se pokupimo sa dve miniDV kamerice odradili za 2 dana i bilo bi mnogo bolje.

Posted
HOF - Nova reklama za Voda-Voda sa onim umetnickim plivacicama. Jako dobra reklama i totalno izlazi iz klisea. Pun pogodak u svakom smislu.

Mene podseca na reklamu za Grand kafu (isto neka plivacica). U pocetku sam mislio da je to nastavak, narocito zbog latino muzike. Produkcija je fenomenalna.

Posted

Možda je više za srbovanje nego za hos, ali u reklami za film Gorana Paskaljevića "Kako je Hari postao drvo", spominju kako je glavni glumac Colm Meaney glumio u SW a čovek je u stvari glumio u ST.

Ne volim ni SW ni ST, ali ne volim ni neprofesionalnost :)

Posted
HOS- sve reklame za mobtel (pogotovo ona 'duplo vise') (ko radi?)

HOF- sve reklame za telekom (ping-pong, lift, bazen, poslovni paket)

Ma daj, "duplo više" jeste za HOS ali Mobtel inače ima pristojne reklame. A za Telekom mi je svaka do sad bila loša, a pogotovo ove što je ukraden fazon sa MTV-ja (ping pong itd.).

Posted
To sam se i ja pitao.

Crossoveri u advertisingu to još nismo ovde videli.

A ne pamtim ni da sam inače video :)

Multiaktiv (ne mogu da se setim firme) je pod istim vlasnikom kao i Meridian Banka... Zato je moguce da se prebacuju glumci... :)

Magic Box je radio te reklame za njih...

Boze... Koja iritirajuca baba... :)