henrik Posted March 19, 2005 Report Posted March 19, 2005 Meni je recimo reklama za O'Cake klasična domaća, u rangu Tofite itd. Znači. Coca Cola na nižem nivou, svi nešto skaču, igraju, sve je okej, loše producirano+bez ideje. Mada keks nije loš. Kod reklama 1 i 2 za Lav, stvar je u tome što je riba iz McCanna koja je pisala storyboard za prvu dala otkaz, tako da je druga skarabudžena onako loše. Mislim, i prva je čobanijada, ali ima neku realnu priču, što se ne bi moglo reći za drugu.
headcutter Posted March 19, 2005 Author Report Posted March 19, 2005 obzirom da je inicijalna ideja bila da se stave reklame koje su manje vise aktuelne, iliti vrte se trenutno (u poslednje vreme) tako da cemo novu Lav reklamu svakkao staviti u HOS ali (uz sve pohvale, naravno) necemo stavljati staru Lav reklamu u HOF... uskoro ce biti postavljena tema sa glasanjem za prvi kvartal 2005. HOS i HOF
spine Posted March 20, 2005 Report Posted March 20, 2005 Teshko ce se skupiti pet reklama koje nisu rip stranih i da iole vrede. Ali zato nece biti nikakav problem sastaviti hall of shame. Mogli bi ipak da se bavimo i stranim reklamama pomalo. Slaba vajda od domacih. ;) ;) Ziveli
headcutter Posted March 20, 2005 Author Report Posted March 20, 2005 ne bih bio toliko pesimistican...
naughty Posted April 2, 2005 Report Posted April 2, 2005 HOF reklama za Hondu Accord HOS mb pivo, prva reklama nije bila losa, ali ova replika sa Cecom. Mislim stvarno sta reci.
gui-guru Posted April 16, 2005 Report Posted April 16, 2005 Reklama za JAKU KAFU - je kompletno drpljena, mrzim sve reklame koje su snimljene po VICEVIMA A TO SU: SVE ZA VAJFERT PIVO, I NEKTAR MARMELADE .... uzas !
Jo Husafet Posted May 4, 2005 Report Posted May 4, 2005 Novi bilbord za Merkator - Cica glodje mladi lukac!!! :blink: Ko je ovo radio, pa dobro da li je on normalan?! :angry: Gore od toga bi bilo samo jos i slanina iz politike (ovih dana iz kurira) Za zlatnu malinu i kupinu !!!
Trunks Posted May 5, 2005 Report Posted May 5, 2005 Ne znam da li je pravo mesto, ali moram da pohvalim reklamu za onaj kečap ili šta već (video sam samo jednom pa se ne sećam). Kada ćerka kaže kevi "idem na more sa dečkom" a ova "diiivno" dok pravi has.. znate već koja je. :)
the.harvester Posted May 5, 2005 Report Posted May 5, 2005 ^ Videh ja, ali mi se ne sviđa preterano... Klasika.
gui-guru Posted May 5, 2005 Report Posted May 5, 2005 gade mi se sve reklame koje proizvodi "leo burnete" (tako nekako),... seljana... pils plus pivo onda nova reklama zacin c sa trubacima iz lonca ... katastrofa... To nisu reklame to su pokazatelji kvalitetne HD opreme, firme koja je radila reklamu. Svaka reklama koja se kod nas snima, ubio od kolorita, pulldown-a, kvaliteta slike holivudske rasvete,a u reklami KATASTROFA. !!!!
Jo Husafet Posted May 6, 2005 Report Posted May 6, 2005 IZVINJENJE!!! Bilbord sa devojkom koja glodje mladi luk nije Merkator vec Carnex! :huh: :)
spine Posted May 6, 2005 Report Posted May 6, 2005 gade mi se sve reklame koje proizvodi "leo burnete" (tako nekako),... seljana... pils plus pivo onda nova reklama zacin c sa trubacima iz lonca ... katastrofa... To nisu reklame to su pokazatelji kvalitetne HD opreme, firme koja je radila reklamu. Svaka reklama koja se kod nas snima, ubio od kolorita, pulldown-a, kvaliteta slike holivudske rasvete,a u reklami KATASTROFA. !!!! <{POST_SNAPBACK}> Tja, mene vishe muci to shto 90 posto domacih reklama danas cilja na "srpski" mentalitet". Svi smo ljudine, svi slushamo trubache i veselimo se, bijemo se koce prvi da plati, imamo veliko srce i shovinisti smo. Neznam ko je prvi poceo sa time ali sad sve agencije to rade. Dokle? Trzishte se zasiti kad se jedna te ista stvar reciklira tako dugo. Chim cujem trubache reklama vec pravi kontra efekat kod mene. "Srpske reklame" :). Mozemo mi i bolje od toga. Uzdravlje
++K Posted May 6, 2005 Report Posted May 6, 2005 gade mi se sve reklame koje proizvodi "leo burnete" (tako nekako),... seljana... pils plus pivo onda nova reklama zacin c sa trubacima iz lonca ... katastrofa... <{POST_SNAPBACK}> reklamu za zacin c nije radio leo burnett Ne znam da li je pravo mesto, ali moram da pohvalim reklamu za onaj kečap ili šta već (video sam samo jednom pa se ne sećam). Kada ćerka kaže kevi "idem na more sa dečkom" a ova "diiivno" dok pravi has.. znate već koja je. :) <{POST_SNAPBACK}> zato ovu jeste.
gx-x Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 F: 1 Noblice :) (kakva je da je - uspela je ! ) 2 Fast 3 Next S: 1. Loto 2. Simka 3. Ariel 4. sva ostala sredstva za ciscenje :) i da dodam jos jedan HOS: 1. "Sedista su numerisana" akcija
iNCUBUs Posted May 19, 2005 Report Posted May 19, 2005 HOF definitivno: Reklama za stambene kredite bez žiranata Eksim banke: "štedite prijatelje". Čista petica ako mene pitate.
Trunks Posted May 19, 2005 Report Posted May 19, 2005 HOS, možda i prvo mesto - nova Weifert reklama sa Šveđaninom. Nisam video skoro nešto toliko očajno.
iNCUBUs Posted May 19, 2005 Report Posted May 19, 2005 Smorili su, ideju su odavno potrošili. Ona prva "kako se u Srbiji dokazuje prijateljstvo je bila ok". Ovo sada me podseća na Policijske Akademije posle trećeg dela. Čista exploatacija na račun stare slave.
spine Posted May 19, 2005 Report Posted May 19, 2005 Ja imam osecaj da se samo zagrevaju sa recikliranjem tih stvari. Najzanimljivije tek dolazi ;) Uzdravlje
Jo Husafet Posted May 20, 2005 Report Posted May 20, 2005 Ljudi ispravite me ako gresim, ali ako dobro pogledate kadar reklame za Weifert sa svedjaninom, kada on odpija gutljaj, napravi tako kiselu facu kao da mu je pivo stajalo jedno dve nedelje na terasi (na suncu naravno)!:) Ako sam u pravu (ako ti nije samo losa gluma), odna je to jedna on najvecih antireklama vidjenih u skorije vreme! :) :)
jasmanac Posted May 22, 2005 Report Posted May 22, 2005 HOS, možda i prvo mesto - nova Weifert reklama sa Šveđaninom. Nisam video skoro nešto toliko očajno. <{POST_SNAPBACK}> Ulogovao sam se samo da stavim ovu reklamu u HOS. Ocaj! Ne znam kako je ovakva reklama mogla izaci na trziste pogotovo ako su prethodne bile za svaku pohvalu. Mislim, toliko je ocigledno da je reklama veoma nisko na skali u odnosu na prethodne par. Ne znam da li je u pitanju bilo nedostatak vremena ili nesto drugo ali je jako lose u svakom smislu.
gx-x Posted May 22, 2005 Report Posted May 22, 2005 mislim da vise nisu hteli da placaju profesionalcima da odrade vec - mogu oni to i sami za manje para - varijanta...
the.harvester Posted May 22, 2005 Report Posted May 22, 2005 Ja nisam gledao dotičnu reklamu (a koliko gledam tv, verovatno i neću u skorije vreme...). Jel' može neko da je ukratko prepriča?
freehand Posted May 22, 2005 Report Posted May 22, 2005 Ma nema sta da se prepricava; trivijalna, do gluposti, igra reci u kombinaciji srpski-nemacki, koju je po svemu sudeci, pravio neko ko nije duhovit na maternjem a ne zna vise od tri reci onog stranog jezika. A prethodne su bile nesto iznad tog nivoa, ne previse. Zestoku konkurenciju Weifert-u, medjutim, po glupavosti, pravi ova nova MB serija sa sve masovkama i glumatanjem urlajuceg Laze Ristovskog. Ugnjavili su!
Recommended Posts