Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zasto se poruke u temi prikazuju dole,nevidljivo.Da bi video poruku moram svaki put da udjem u komentar.Pre je bilo mnogo bolje,odmah ispod vidim odgovore.Jel to moze nekako da se podesi ili?Nadam se da ste me razumeli.

• 3 weeks later...
  • 8 months later...
Posted
namestio,mislio sam da se to namesta u podesavanjima browser-a :-)

zasto ne mogu da ostavim svoj komentar u jednoj temi, jer kada kliknem na odgovori pise TEMA JE ZAKLJUCANA?????????MOLIM ADMINISTRATORE ZA ODGOVOR!

:huh: ;) :angry:

Posted

Da, ali mora da klikne baš brzo, brže nego što je potrebno za recimo otvaranje foldera sa double click,

inače će se opet pojaviti kao greška da je tema zaključana.

Ružiceee, moj savet ti je da napišeš privatnu poruku Trunksu, on je glavni administrator i otac ovog foruma,

iznesi mu svoj problem i zamoli ga da što pre ukloni više taj bug da možemo kao ljudi da pišemo po forumu,

jer ovo više nema smisla.

Posted

Pukla cev u Borci, a na Dizajn Zoni vec danima ne radi dvoklik. Nada Macura kaze da je broj pacijenata koji su hospitalizovani zbog stresa blago uvecan. A Trunks nece da se javi. Idemo u GroCku!

Posted

Poštovano članstvo, dvoklik savršeno radi i pored pucanja cevi u Borči, samo je sada potrebno da i sam pritisak na taster miša bude jači. Dakle brži & jači dvoklik i neće biti problema koje ste naveli. Hint - vežbajte kažiprst pre nego što se upustite u ovu avanturu. Evo i korisnih linkova.

Jačanje kažiprsta

Opuštanje nakon vežbanja

Posted

Kako tebi radi?

Znači li to da ja još uvek nisam dovoljno izvežbao kažiprst na desnoj ruci? Ako su mi refleksi bolji na levoj ruci znači li to da treba da kupim miš za levoruke pa da na njemu vežbam?

Unapred zahvalan i očajan posle višečasovnog vežbanja.