Sono qui Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Molim vas, ako je neko postavljao Tarkett parket, da mi kaze kako je zadovoljan?Kvalitetom, cenom, izgledom... Vec mesecima planiram da promenim parket u stanu i cula sam za ovaj parket, pa bi mi trebala mala pomoc oko donosenja odluke... hvala mnogo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erzebet Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 Molim vas, ako je neko postavljao Tarkett parket, da mi kaze kako je zadovoljan?Kvalitetom, cenom, izgledom... Vec mesecima planiram da promenim parket u stanu i cula sam za ovaj parket, pa bi mi trebala mala pomoc oko donosenja odluke... hvala mnogo! Ja sam pre neki dan bila u Galeriji podova, naravno Tarket maloprodaja. Smatram da su im cene užasno visoke, ali dizajn odgovarajući istom. što se tiče kvaliteta, mnogi ga hvale, ja sam ipak za hrastov brodski pod. znači DIZAJN + KVALITET+/- kako ko CENA - - - - preskupo Link to comment Share on other sites More sharing options...
cvetjka Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 Izgleda i montira se kao laminat, naravno, ne govorim o kvalitetu, ali je na kraju efekat meni prilicno njaaaaa.. kad hodas posle u obuci po njemu zvuci isto kao laminat, onako odzvanja. Meni se nije svidelo i ugradila sam hrast, belo uljeni, 2cm i nikad ga ne bih menjala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sono qui Posted February 21, 2012 Author Report Share Posted February 21, 2012 Hvala vam mnogo. Malo sam se raspitala oko ugradnje. Generalno, objasnjeno mi je da je Tarkett parket mnogo jednostavan za ugradnju, jer ga je moguce ugraditi jednostavno,brzo i bez upotrebe lepka, sto znaci da nije potrebno cekati susenje, nema jakih mirisa,itd...to mi mnogo znaci... Vezano za dizajn, tu sam i iz drugih izvora dobila pozitivne komentare. Da li znate mozda kolika je otprilike razlika u ceni u odnosu na podove koje ste izabrale? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cvetjka Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 To je sve tacno, samo se meni ne svidja preterano. Kad sam ugradjivala pre skoro godinu dana, Tarket je bio od 1500 neki najlosiji, pa na vise, 5-6-7000... moj hrast u daskama je bio 4200+ugradnja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji 4Tze Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 Odzvanja jer se ne lepi tj. ne pričvršćuje za pod. To sam kasnije saznao da treba da se zalepi iako prodavac kaže da ne treba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enco Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Ako neko zeli da proveri kako izgleda parket, evo na Facebook-u ima neka puzzle nagradna igra. Slozis 3 puzzle-a i biras neki od ponudjenih parketa http://www.facebook.com/tarkett.wood?ref=ts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bude83 Posted January 21, 2016 Report Share Posted January 21, 2016 Moje iskustvo sa Tarkettovim gotovim parketom je poražavajuće. Kada slušate prodavce kako pričaju o njemu odmah nasjednete na tu priču. Ko ne bi, 30godina garancije, 3 sloja nedaju da radi,... Ako se dvoumite uzmite pravi parket od 22mm, jer sa ovim sigurno nećete biti zadovoljni, jer niti ćete dobiti garanciju niti izgleda savršeno, uvijek odzvanja i radi kada se hoda po njemu ako se ne lijepi. Ja sam na tek postavljen parket tražio garanciju jer su se parketne daske iskrivile i po dužini i po širini. Predstavnici tarketa su pogledali, konstatovali da nije u redu. Veoma su neprofesionalno pristupili mom zahtjevu za reklamaciju. Pokušali da se izvuku na priču da su greške nastale prilikom ugradnje ali kada sam im pokazao da su parketne daske koje uopšte nisu ugrađene krive po dužini i širini onda su ozbiljnije pristupili problemu tako što su mi rekli da ne mogu garantovati za parket jer je po njihoj dokumentaciji parket iz fabrike izašao u ispravnom stanju i da su grešek mogle nastati kod prodavca u magacinu ako nije dobro skladišteno. Takođe su rekli da garancija ne važi ako uslovi u prostoriji u kojoj je postavljen nisu uvijek takvi da je temperatura između 18-25 stepeni a vlažnost 30-50%. Što u principu znači da nema garancije. Usput u svim pregovorima od njih čujete i riječi poput "Ovo ipak nije pravi parket", "To je samo 2mm tvrdog sloja", "Ne možemo garantovati ako se parket ne nalazi u prostoriji gdje je temperaturu uvijek 18-25 stepeni, a vlažnost vazduha 30-50%" i onda shvatite da ste pogriješili i da ste trebali da ste napravili pogrešan izbor. Parket koji sam uzeo je 1. klasa i koštao je oko 30 evra. Savjetujem svima koji žele da ugrade parket da se odluče za pravi parket od 22mm, a da Tarkett-ova parket zaobilaze u širokom luku. Ako baš želite neko brzo rješenje, bolje je da izdvojite pare za neki laminat, ali opet po mogućnosti da nije Tarkett proizvođač. Evo i slika da se vidi kako to izgleda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igorlalic.lalic Posted December 31, 2018 Report Share Posted December 31, 2018 Moje iskustvo sa Tarkettovim gotovim parketom je poražavajuće. Kada slušate prodavce kako pričaju o njemu odmah nasjednete na tu priču. Ko ne bi, 30godina garancije, 3 sloja nedaju da radi,... Ako se dvoumite uzmite pravi parket od 22mm, jer sa ovim sigurno nećete biti zadovoljni, jer niti ćete dobiti garanciju niti izgleda savršeno, uvijek odzvanja i radi kada se hoda po njemu ako se ne lijepi. Ja sam na tek postavljen parket tražio garanciju jer su se parketne daske iskrivile i po dužini i po širini. Predstavnici tarketa su pogledali, konstatovali da nije u redu. Veoma su neprofesionalno pristupili mom zahtjevu za reklamaciju. Pokušali da se izvuku na priču da su greške nastale prilikom ugradnje ali kada sam im pokazao da su parketne daske koje uopšte nisu ugrađene krive po dužini i širini onda su ozbiljnije pristupili problemu tako što su mi rekli da ne mogu garantovati za parket jer je po njihoj dokumentaciji parket iz fabrike izašao u ispravnom stanju i da su grešek mogle nastati kod prodavca u magacinu ako nije dobro skladišteno. Takođe su rekli da garancija ne važi ako uslovi u prostoriji u kojoj je postavljen nisu uvijek takvi da je temperatura između 18-25 stepeni a vlažnost 30-50%. Što u principu znači da nema garancije. Usput u svim pregovorima od njih čujete i riječi poput "Ovo ipak nije pravi parket", "To je samo 2mm tvrdog sloja", "Ne možemo garantovati ako se parket ne nalazi u prostoriji gdje je temperaturu uvijek 18-25 stepeni, a vlažnost vazduha 30-50%" i onda shvatite da ste pogriješili i da ste trebali da ste napravili pogrešan izbor. Parket koji sam uzeo je 1. klasa i koštao je oko 30 evra. Savjetujem svima koji žele da ugrade parket da se odluče za pravi parket od 22mm, a da Tarkett-ova parket zaobilaze u širokom luku. Ako baš želite neko brzo rješenje, bolje je da izdvojite pare za neki laminat, ali opet po mogućnosti da nije Tarkett proizvođač. Evo i slika da se vidi kako to izgleda. Slažem se u potpunosti sa svim ovim što je Bude83 rekao i ji4tze takodje.znači nemam šta da dodam osim da je sramota što firma koja prodaje ovaj proizvod laže i zaobilazi istinu o tome da ovo mora da se lepi ako ne želite da slušate škripu kad god mrdnete negde.SRAMOTA!!!Bačene pare što se mene tiče. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji 4Tze Posted January 1, 2019 Report Share Posted January 1, 2019 Pa skini ga i zalepi ako ti toliko smeta, nije da je zakucan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igorlalic.lalic Posted January 3, 2019 Report Share Posted January 3, 2019 Pa skini ga i zalepi ako ti toliko smeta, nije da je zakucan... Čime si ga lepio rodjeni,ako si ga uopšte lepio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts