px325 Posted January 16, 2012 Report Posted January 16, 2012 Interesuje me da li mi neko moze reci sta se polaze za prijemni ispit(konkretno)? Da li je potrebno praviti neke animacije pre upisa ili ima normalan prijemni kao za ostale fakultete? Ako je neko pohadjao ovaj smer ili jos uvek pohadja molio bih ga da mi kaze kako mu je na studijama(bilo ili jeste)? Uopsteno: da li se moze naci posao kada se ovo zavrsi i ako mozda znate u kom procentu se ljudi ove struke zaposljavaju? Koji je kvalitet nastave na ovom fakultetu ? Sto pre mi odgovorite posto bi trebalo da se odlucim sta da studiram do kraja januara pa da krenem da se pripremam lagano, a ovaj faks mi je u uzem izboru.
Tra-la-la Posted January 17, 2012 Report Posted January 17, 2012 U jeee, brzo si se setio da kreneš sa pripremama.. nego postavi novu temu u Ćaskanje (ili pitaj da prebace tamo i pročešljaj prethodne teme za upis na fax - možda je neko nešto već ispričal), veće su šanse da ti neko odgovori. Srećno - mislim za fax .. a i za odgovor na temu ;)
Recommended Posts