strokan Posted January 12, 2012 Report Posted January 12, 2012 Evo jedne fotke koja je nastala jesenas. Malo drugacija kola u malo drugacijem okruzenju :rolleyes: Reko da vidim kakvi su vasi utisci :)
stavro Posted January 13, 2012 Report Posted January 13, 2012 jab' dig'o kadar jos na gore, i za nijansu levo. ima nepotrebnoga betona u donjem delu kadra po mom misljenju. uz ovaj krop i sa takvom korekcijom moze prodje kao screencap iz nekog muvija :) najvise mi se svidjaju boje
walter1 Posted January 13, 2012 Report Posted January 13, 2012 Koji je štos sa njima, jesu li to neke trkačke mašine (street racing) kojima je izgoreo motor? Mislim da fotografija traži malo drugačiju obradu (malo desaturacije, dosta pooštravanja i sl.).
strokan Posted January 13, 2012 Author Report Posted January 13, 2012 Pre svega hvala na komentarima. Slazem se da je kadar mogao malo u levo (ne znam zasto sam ga ovako opravio) i na gore (bilo je izgorelo nebo celo, a mrzelo me da ubacujem drugo) :D Pa fora je u tome sto se namerno izaziva korozija (oguli se farba i ostavi se go metal na kisi) na odredjenim delovima automobila, u ovom slucaju haubama, kako bi auto izgledao sto ruznije, da tako kazem... Dok naravno ispod haube vreba ono cemu se niko ne nada kad vidi takav automobil. Konkretno u swiftu je 1.3 16v motor, a u kadettu iza svifta 3.0 v6 motor
Jo Husafet Posted January 14, 2012 Report Posted January 14, 2012 Malo su se zalepili jedan za drugog. Ili sire staklo pa prici, ili duze staklo a parkirati ih jos malo dalje jednog od drugog. Msm, ako su vec automobili glavni graci na fotki, trebalo bi da zauzmu malo vise kadra. [off] skroz dobar fazon za ispaljivanje dzukaca sa napucanim hecbekovima i neonkama po patosu. Izraz lica kada ih ostavi zardjala sklopocija - prajsles [/off] E..da... svidja mi se lokacija ;)
strokan Posted January 14, 2012 Author Report Posted January 14, 2012 Hvala :) Lokacija je na Novom Beogradu iza Rodica neka fabrika, ne znam ti ni ja. Uglavnom za ovu vrstu kola kao stvorena :D
prolece Posted January 14, 2012 Report Posted January 14, 2012 kontam da vec pada dogovor izmedju njs-a, jo-a i f16 za overu lokacije :mrgreen:
Jo Husafet Posted January 14, 2012 Report Posted January 14, 2012 lokacija vec overena :D U pitanju je livnica na N. Bgd-u
Recommended Posts