Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hvala svima. Inace uglavnom izbegavam da fotkam na tim turistickim lokacijama kao sto je ova katedrala na prvoj. Nekako mi gubi smisao kad takvu istu fotografiju sa tog istog mesta skljocne bar 5 hiljada turista dnevno. Ali eto, malo obrade ipak napravi razliku :)

Posted

Da bi fotkao nesto sto nije ufotkano vec milion puta, moraces u brda... tako da je sve jedno dokle god u tom fotkanom pronadjes nesto sto niko do sada nije fotkao na taj nacin. Ako pronadjes da ipak jeste i to pre tebe, onda imas cilj da pronadjes opet nesto novo, sto niko nije. I tako u krug. Msm kad vec ne moze u brda tako lako.

Sta sam ono hteo reci... da.. odlicna. :)

Ne mogu da se odlucim dal' mi 3 ili 4 smeta u seriji (iako je poslednja sasvim dobra sama za sebe.

Posted

Lol Milak po exifu vidim da smo bili u isto vreme u Budimpesti - smaranje za NG.

Meni je broj 3 najbolja, ostalo povezujem sa turistima i smradom kuvanog vina i masnih kobasica i cigana i vuvuzela.

Ja ne znam da li sam ikada u zivotu bio smoreniji na putu. Okacicu moje fotke pa ce te videti i sami, bes i nadr*anost Budimpeste.

Posted

Koliko gorcine u jednoj poruci :) Pazi, meni bilo ok. Veca je ciganija u Beogradu realno, mada nije ni u Budimpesti sjajno. Smorilo me najvise sto je 1. i 2. grad bio kompletno prazan posle 6-7 popodne. Znaci mogao si u sobi da ostanes slobodno.

Inace grad mi je predivan, bio sam vec nekoliko puta i uvek volim da se prosetam Budimpestom.

Sto se fotki tice, razlikuju se dosta. Prva i poslednja su za sebe, a druga i treca bi mogle u seriji...bar ja tako vidim. Al kad je vec sve iz Budimpeste stavio sam u jednu temu, da ne otvaram dve ili tri nove.

@Jo

Tako i ja odprilike razmisljam. Mada stvarno postoje ovako neke gradjevine koje bukvalno mozes da slikas sa jedne, eventualno dve pozicije i gde na guglu imas hiljade takvih identicnih fotki. Razliku izmedju njih prave dobri aparati i objektivi, nenadani momenti (npr da protrci lav ispred tebe koji je upravo pobegao iz zoloskog vrta na drugom kraju grada :) ) i u mom slucaju zanimljivo nebo i/ili svetlo. Zato treba uvek biti na stand-by

Posted
Koliko gorcine u jednoj poruci :) Pazi, meni bilo ok. Veca je ciganija u Beogradu realno, mada nije ni u Budimpesti sjajno. Smorilo me najvise sto je 1. i 2. grad bio kompletno prazan posle 6-7 popodne. Znaci mogao si u sobi da ostanes slobodno.

Inace grad mi je predivan, bio sam vec nekoliko puta i uvek volim da se prosetam Budimpestom.

Grad jeste divan, ali generalno ne volim da idem nigde kao turista praznicima.

Ali sam ovog puta pristao na

Budimpesta_BW3--7.jpg

M.

Posted
4. i jedna malo cudnog formata, nisam znao dal da kratim al na kraju ostade ovako.

Mislim da bi mnogo bolje leglo skraćivanje na kraju gondole, iznad krovića.

Mnogo dobro je legla obrada, pogotovo na prvoj.