iguana Posted December 29, 2011 Report Posted December 29, 2011 7 ujutro a ja josh radim, pa cu svakako biti kratak pred vama se nalazi logo za jednu domacu tenisku fondaciju i akademiju. Da, ime je sve to, iako se chini kao moto a ne kao ime. Klijentkinja je zelela da se iz logotipa nazire da se bave i edukacijom, umetnoscu, radom sa mladima itd...Takodje je zelela da bude shareno, kao impresionisticka slika. Na vrhu je moja prva ideja, na dnu ta ista ideja nakon klijentovog zahteva da spoljni oblik lichi na jaje jer taj oblik asocira na stvaranje, razvoj... Meni najdraza ideja je ova druga, jer je barem meni prosta i efikasna, ako vec ne i efektna. pa, sta misliste? Milos
fourty Posted December 29, 2011 Report Posted December 29, 2011 U pravu si za drugi, mada je meni i treći zanimljiv, zamišljam ga u formi pečata, baš bi moćno izgledao :) Što se tiče četvrtog, ne znam... detalji u pozadini bi mogli da budu krupniji (jednostavniji) ili teniser da bude krupniji (ili delimično vidljiv).
Gosevski Posted December 29, 2011 Report Posted December 29, 2011 Po meni: treći, drugi, prvi pa četvrti. :)
duleSaga Posted December 31, 2011 Report Posted December 31, 2011 4. je cool a 2. mi je cudno izgledao dok nisam pogledao malo bolje :) genijalno
masterk Posted December 31, 2011 Report Posted December 31, 2011 Оригинална парола захтева оригиналан знак :) три тенисера укрстили рекете :) један румено жут, други ултрамарин плав, а трећи цинобер црвен а рекетима формирају секундарне :) а контура је јаје и куд ћеш више
lunatico Posted December 31, 2011 Report Posted December 31, 2011 Prvi i cetvrti su mi nekako sektaski. Drugi je interesantan logo sam po sebi, ali bolje ga sacuvaj za neku drugu priliku. Treci mi je najbolji. Ali se javlja problem jer imas jednu figuru. Mislim da ti fali bar jos jedna, da bi ispratio naziv/moto. Posto je ova ocigledno zenska figura, mogao bi da ubacis i jednu musku i da se poigras sa njihovim pozicijama. Mozda da se drze za ruke i kao u ogledalu svaka juri svoju lopticu. Pozz
masterk Posted December 31, 2011 Report Posted December 31, 2011 Има ту и интересантнијих поза од држања за руке :)
lunatico Posted December 31, 2011 Report Posted December 31, 2011 Milose, jos bih dodao da bi voleo da vidim kako na kraju izgleda primena tvojih logotipa na materijale. To sam jednom davno trazio, i nisam dobio. Sad evo pitam opet, pa sta bude. Verujem da je tvoj deo da uradis logo i to je to, ali sam siguran da nesto od materijala i sam osmisljavas, produciras. Mogu i mock upovi, naravno! Poz
Gosevski Posted December 31, 2011 Report Posted December 31, 2011 Posto je ova ocigledno zenska figura, mogao bi da ubacis i jednu musku i da se poigras sa njihovim pozicijama. Meni svasta pada na pamet :D
Recommended Posts