Jump to content

Potrebna pomoc za novu konfiguraciju !

DarkoNS

Recommended Posts

Potrebna mi je pomoc za novu konfiguraciju.Budzet je mali ali sta da se radi takva su vremena.Uglavnom se bavim radom u 3dsMax-u,samo render,bez animacije.Igrice ne igram nikakve i nikad :)(nema se vremena).Dali bih mogao da uklopim neki procesor sa 4 jezgra,8 GB rama,grafika koliko sam cuo moze i neka integrisana(ispravite me ako nisam u pravu) posto ona nije bitna za sam render.Znaci Vasa preporuka za procesor,plocu itd...Budzet oko 35000 din.Monitor mi ne treba.Hvala !

OK..Hvala..:)

Pronasao sam ovu konfiguraciju...dali je ona odgovarajuca za moje potrebe?Cena 270 E

CPU Amd AthlonII X4 640 Quad Core

MB MSI NForceMCP61P

RAM DDR3 4Gb 1333

Hdd 320Gb SATA2

Vga GForce 430GT 1Gb

Kuciste Midi Tower ATX USB

Sound HD Audio 5.1, GLan

uzmi...

amd phenom II 640

msi 770-c45...mnogo je jeftina, a fino radi posao... :D

4gb ddr3 exeleram...2 stapica...najjeftiniji su :D

neki najjeftiniji rezac...

lcpower kuciste sa napajanjem od 600w...nije bas nesto, mada je bolje od ovih najjeftinijih kineskih kucista i napajanja

e sad...najgore ces da prodjes sa hard diskom...posto su cene mnogo velike i takve ce da budu jos nekoliko meseci...najbolje je da kupis neki polovan hard, ili ako vec imas neki komp, da taj hard prebacis u novi komp...

graficka bi bila bolja neka nvidia, posto sadrzi cuda tehnologiju, koja ubrzava rendovanje ili sta vec, nisam siguran...to sve moze da ispadne 350e

:D