Jump to content

IZBOR ZA LOGO GODINE - 2011.


johnny.
 Share

Recommended Posts

Tradicija je tu da bi se rušila. No, mi je nećemo rušiti nego nastavljamo u istom ritmu. Jači nego ikad. Nakon prošlogodišnje, više nego uspešne, akcije, došlo je vreme za već tradicionalni izbor za LOGO GODINE.

 

Pravila su ista kao prošle godine:

 

1. Izaberite jedan logotip koji ste uradili u 2011. godini i za koji smatrate da je najbolji koji ste uradili u ovoj godini i okačite ga ovde. Ne mora da bude usvojen od strane klijenta, ne mora da bude u upotrebi. I ne mora da bude logotip koji ste postovali na zoni.

 

2. LOGOTIPE OBAVEZNO STAVITE NA BELU POZADINU DIMENZIJA 400x300 piksela.

 

3. RADOVE KAČITE NA IMGUR (realno je najbolji, hvala CC), IMAGESHACK ILI PHOTOBUCKET I KOPIRAJTE LINKOVE DA LOGOTIPI BUDU VIDLJIVI DIREKTNO NA TEMI. NEMOJTE KAČITI PDF FAJLOVE, PRINT SCREENOVE ILI OSTAVLJATI LINKOVE. PRI KAČENJU IZBEGAVAJTE KORIŠĆENJE PROSTORA ZA ATTACHMENTE KOJI STE DOBILI PRI REGISTRACIJI NA DIZAJNZONU JER ĆETE VREMENOM IZBRISATI TE FAJLOVE DA BI OKAČILI NOVE I SAMIM TIM VAŠ LOGOTIP NEĆE BITI VIŠE VIDLJIV NA TEMI. ZATO SU IMGUR, IMAGESHACK I PHOTOBUCKET IDEALNI, DA BI LOGOTIPI OSTALI ZAUVEK VIDLJIVI.

 

Radove možete kačiti do 20. januara 2012.

Glasanje će trajati od 20. januara do 1. februara 2012.

 

Ako imate neke primedbe, sugestije, pitanja ILI VAM TREBA POMOĆ oko kačenja logotipa, kontaktirajte me preko privatne poruke.

 

SREĆNO!

 

:)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 134
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...