BatzStudio Posted November 11, 2013 Report Posted November 11, 2013 Glavni krivac je najcesce pretrpanost drugim obavezama (posao 8-17 heh), a i gubitak hype-a nakon par sedmica rada. Ugl. od ovog mjeseca se "osamostaljujem", tako da je moguće da će uskoro neki mali naslov isplivati na površinu :)
ZecM Posted November 29, 2013 Report Posted November 29, 2013 Svaka cast na obavljenom poslu. Samo napred!!!!
hr0nic Posted December 20, 2013 Author Report Posted December 20, 2013 Drugari, juce je izasla nasa igra radjena u saradnji sa Big Fish Games i Smithsonian Institution (najveci kompleks muzeja na svetu). Naravno, ko zeli, moze skinuti i odigrati igru besplatno prvi sat. Ispod su linkovi i par shotova iz igre :) Igra: http://www.bigfishgames.com/download-games...d-ce/index.html Trailer: Shotovi: Isto bi zelo da podelim sa vama link za nasu drugu igru koja je izasla za iOS uredjaje : Amaranthine Voyage: The Tree of Life HD Par shotova:
hr0nic Posted December 26, 2013 Author Report Posted December 26, 2013 Zeleo bi da podelim sa vama video kompilaciju igara koje smo kreirali tokom 2013. godine. Nadam se da ce vam se video dopasti :) Veliki pozdrav iz Eipixa!
hr0nic Posted January 17, 2014 Author Report Posted January 17, 2014 Pozdrav drustvo, zeleo bi da prenesem vest da je izasla nasa nova igra Amaranthine Voyage: The Living Mountain Collector's Edition. Ko zeli, moze skinuti sa BFG sajta prvi sat besplatno i odigrati, eventualno oceniti i napisati neki komentar :) Da ne bi spamovao cesto forum, trudicu se da ovako u jednom postu kacim shotove i eventualno trailer od igara. - Trailer
hr0nic Posted January 17, 2014 Author Report Posted January 17, 2014 ljudi izvinjavam se zbog greske, shotove koje sam postavio u predhodnom postu su iz igre koja treba uskoro da se pojavi Myths of the World: Spirit Wolf Collector's Edition, a evo shotova iz Amaranthine igre :)
alekba Posted January 17, 2014 Report Posted January 17, 2014 samo picite, odlicno vam ide :) PS. bas mi je zao sto hans & gretel nisu bolje prosli na onom glasovanju, barem sto se vizuelnog dela tice. Nadam se da planirate jos koju igru u onom stilu, manje vise svi prave igre u istom fazonu, goveda treba navicii da se moze raditi i na drugi nacin :P
hr0nic Posted January 18, 2014 Author Report Posted January 18, 2014 ide ide alekba :) Pa vidi, nasi igracu su nekad veoma osetljivi na promene :) Bice jos igara u tom i u drugim stilovima...
hr0nic Posted January 27, 2014 Author Report Posted January 27, 2014 U medjuvremenu je izasla i nasa sledeca igra Myths of the World: Spirit Wolf Collector's Edition (shotove sam nakacio u nekom prostlom postu) , a moram da se pohvalim i da su po drugi put nase dve igre na prvom i drugom mestu top10 liste BFG-a.Hvala svima koji su nas podrzali :)
hr0nic Posted February 21, 2014 Author Report Posted February 21, 2014 Zeleo bi da vam predstavim nasu sledecu igru Danse Macabre - The Last Adagio Collector's Edition , ko zeli moze skinuti i odigrati prvi sat besplatno :) a naravno evo i par shotova iz igre i trailer :
alekba Posted February 24, 2014 Report Posted February 24, 2014 odlicno izgleda, zvirnuo sam malo na gemplej videje ( koji su to manijaci :P ) i zamal" da se navucem da gledam do kraja. Sto se tice raznolikosti pristupa i zanrova, koliko sam video sve igre manje vise izgledaju isto, radnja fabule je slicna... jeste da su vecina ljudi goveda, ali i njima ce to da dosadi kad tad... predpostavljam. Ovakve igre bi mogle da budu i u nekom SF fazonu na primer, samo je potrebno da neko ubode pravu stvar i napravi mega-giga hit, pa da vidis kako ce svi da se presaltaju u roku od smesta. Inace jesi li radio na ovoj igri, i sta.
Leon Posted February 24, 2014 Report Posted February 24, 2014 Čestitka, lepo izgleda, ali dakle 'ladno ste ubacili J.B. u igru ( i još neke...). :) Modelar je uradio dobar posao.
hr0nic Posted February 25, 2014 Author Report Posted February 25, 2014 Tnx ljudi :) Da modelari su odradili dobar posao, ali i painteri bogami sto se tice grafike... @alekba Ja licno bi isto voleo da vidim neki SF fazon, samo nisam siguran koliko bi se to dopalo nasim cenjenim igracima, mozda u nekoj buducnosti i bude nesto :) Inace, ja nisam radio na ovom projektu nista, ali recimo za Sea Of Lies sam radio i 3d i 2d i animacije i malo skripte i svasta nesto... Ne moze covek na sve strane, mnogo igara se radi.
alekba Posted February 26, 2014 Report Posted February 26, 2014 Biznis je biznis, zato svi idu na taj najveci zajednicki sadrzalac igracke populacije ( uf sto sam ovo rek"o :P ), suvise je tu posla ulozeno da bi se neko kockao. Kad smo vec kod obima posla, stvarno ste bogto uradili adagio, ne znam kava je prica ali ima predivnih scena.
hr0nic Posted March 17, 2014 Author Report Posted March 17, 2014 Drugari, uskoro izlazi treci nastavak Final Cut-a, pa bi zeleo sa vama da podelim nekoliko shotova iz igre, i naravno trailer :) Isto tako, koga interesuje kako izgleda delic atmosfere kod nas u Eipixu, moze baciti pogled na ovaj video : . Ko zeli, moze posetiti i nas sajt www.eipix.com koji se redovno azurira novim vestima, a ako nekog interesuje saradnja, moze pronaci vise informacija o otvorenim pozicijama takodje na nasem sajtu. Veliki pozdrav iz Eipixa !
hr0nic Posted March 24, 2014 Author Report Posted March 24, 2014 hej che, sad sam video, fino :) Inace u medjuvremenu je izasao i Final Cut: Homage Collector's Edition, pa ako neko zeli, moze odigrati besplatno prvi sat :)
hr0nic Posted April 18, 2014 Author Report Posted April 18, 2014 Hvala bazuka :) Izasla je nasa sledeca igra Off the Record: The Italian Affair Collector's Edition .
bazuka Posted April 30, 2014 Report Posted April 30, 2014 aaaaaaa :) jebo vas bog, kad pre jos jedna :D
alekba Posted April 30, 2014 Report Posted April 30, 2014 razradili se ljudi... treba sve to na doping kontrolu :) pogotovu one koji smisljaju sta ce sve da stave u onu rpu predmeta gde treba da pronadjes nesto. Odlicno izgleda, tesko je reci da ste sve bolji posto i ono pre izgleda odlicno.
hr0nic Posted May 3, 2014 Author Report Posted May 3, 2014 aaaa pa nema zezanja, recept je kilo voca dnevno, kilo cevapa, litar kafe i samo negazirani sokovi... i sto vise fizicke aktivnosti, pogotovo na desnom kaziprstu (ili levom) :)
alekba Posted May 3, 2014 Report Posted May 3, 2014 pijete ishlapjelo pivo.. m"slim sokovi :o :unsure:
hr0nic Posted June 8, 2014 Author Report Posted June 8, 2014 Drugari, izasla je nasa sledeca igra Myths of the World: Of Fiends and Fairies Collector's Edition, kao i uvek, ko zeli igru moze skinuti sa BFG sajta, i odigrati prvi sat besplatno :) Naravno imamo i par shotova iz igre i trailer: Veliki pozdrav iz Eipix-a ! :)
hr0nic Posted June 22, 2014 Author Report Posted June 22, 2014 Izasao je Sea of Lies: Nemesis Collector's Edition Ko zeli moze odgledati trailer, i par shotova iz igre :) takodje moze skinuti prvi sat besplatno sa BFG sajta.
Recommended Posts