Jump to content

reDizajnZona

Jee

Recommended Posts

Stvarno sve pohvale.

Evo jednog zapažanja na font u Win-u: imena topika su odlično uočljiva,

ali bi možda trebalo mrvicu povećati letter-spacing na fontu što prikazuje destinaciju

( |>Dizajn Zona > Tehnike > Client Scripting > reDizajn Zona ).

Mislim, ne smeta ni ovako. :)

P.S. Dugmići su cool i paginacija isto.

Instalirao sam neku temu za Windows koja izgleda menja default font tako da ne mogu da testiram kako treba. Sada sam pustio da se skida instalacija Windows-a pa cu ovih dana da ga dignem u virtuelnoj masini i da istestiram sve kako treba.

@Trojka Hvala druze. Drago mi je da ti se svidja. Breadcrumb sam blago izmenio ali necu jos da kacim novu verziju dok ne sredim sve u Windows-u. Bilo je dovoljno smanjiti font-weight i vec je citljivije.

Um.... paa, i dalje su mi fontici malo sitni, isto mi deluje kao update 4, ali rekoh vec, navikao se, ne smeta :).

p.s. jel postoji sansa da se slike koje neko ubaci u postu ne zaobljavaju?

Sta ekipa misli o tome, super mi je za avatare, ali za inpost mi je malo.. hmmm.. ne znam

u svakom slucaju posto Trunks ocigledno slackuje sa redizajnom zone, ovo je awsome :)

@Thur e sada nemam pojma šta je. Kod mene na Windowsu u Chrome-u radi kako treba.

@Dokblejim Skineš ekstenziju sa linka iz mog prvog posta klikneš na nju u Chrome-ovom download baru i pitaće te da li hoćeš da instaliraš.

Odličan rad, gStyle. Dopada mi se redizajn i ovo je jedina zamerka...

screenshot.56.png

*mislim na isticanje poslednje stranice u topiku

Zanima me i postoji li način da izmenim pozadinu? Meni se više dopada prethodna varijanta sa teksturom koja je ličila na grublje platno. Nemoj pogrešno da shvatiš, i ova sad odlično izgleda ali meni više odgovara skroz neutralna varijanta.

ja i dalje ne kapiram kako ovo da implementiram u chrome :( moze step by step install for dummies, plz?

Ummm..

Ja sam skinuo file (na desktop), i posto nije bio asociran sa chrome-om, samo sam ga prosto drag n drop u chrome prozor, na dnu se pojavio .. um.. bar sa opcijom da instaliram i to je to :)