Jump to content

reDizajnZona

Jee

Recommended Posts

Nisam znao gde da okačim ali verujem da je ovo najbolje mesto.

Napravio sam userstyle za DizajnZonu koji sam spakovao kao ekstenziju za Google Chrome.

Preview

Screen%20Shot%202012-01-13%20at%2012.22.

Download

Ima dosta bagova pri pokretanju nove teme ali srediću ih uskoro. Ako zapazite nešto da nije kako treba vičite ovde.

Za sada su izmenjene samo neke sitnice i izbačeno ponešto što verujem da malo ljudi koristi ali biće još izmena samo da provalim šta sve mogu da menjam sa Chromeovim ekstenzijama.

►Edit01

Prvi apdejt. Izmenjeno svašta-nešto & alajnovan gotovo ceo forum jer je Trunks izgleda slep oko očiju :)

►Edit02

Izmenjene "+" & "-" ikonice i neke sitnice vezane za search polje.

►Edit03

Default font promenjen na Helvetiku. Sledeći apdejt vam donosi dugo iščekivani ComicSans ;)

►Edit04

Opet čačkao oko tipografije i zaoblio sve što je imalo smisla zaobliti jer border-radius:5px >> border-radius: 0px

▸Edit04.1

Ovaj apdejt je možda i sredio tipografiju na windowsu ali nagađam dok neprobam.

►Edit05

Opet izmenio gomilu sitnica, ulepšao fast-reply i popravio fontove na Windows-u (ako neko može da potvrdi bilo bi super).

►Edit06

Verzija 1.6 codename dzi_za_predsednika je up and running. Silizovani code & quote delovi postova, reply, fast reply i gomila, gomila drugih stvari.

►Edit07

Verovatno poslednji apdejt u ovoj godini (treba mi odmor od ovoga). Izmene: Breadcrumb, ubačen easter egg, valjda je konačno sređen font (?), promenjen stajling za linkove, izmenjen favicon...

Gotovo sve što sam planirao dalje da menjam zahteva javascript tako da ne znam koliko će kasniji apdejti biti upotrebljivi u brauzerima za koje ovo ne mogu da spakujem kao ekstenziju (firefox & opera).

▸Edit07.1

Ovo je najsitniji apdejt do sada. Pošto je Chrome ekstenzija odlušio sam da napravim favicon koji više paše uz sam Chrome UI. Takođe sam upeglao Search polje i par nekih sitnica koje sam propustio.

►Edit08

Izmenjeni linkovi, fontovi za code wraping, sređen no-wrap u topik paginaciji, sitne izmene za header i submenu itd.

P.S. Sređeni su i moderatorski čekboksovi @vili.

▸Edit08.1

Izmenjene ikonice na indexu foruma (new & no new posts), sredjena paginacija i malo promenjene tabele ali još nisam siguran da li mi se nova verzija više sviđa.

Za lisicu:

add-on https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/ad...-userstyleshome

.crx otvoris i dearhiviras sa Winrar

nakon instalacije add-on restartuj lisicu pa na Tools > add-ons > user styles >write new style > Name: **** > ispod Insert button u polje pastujes sadrzaj style.css-a iz foldera DizajnZona2.0 > save i to je to

nadam se da gStyle nece zameriti :huh: